Kleur
Prijs

t/m

Bonbons bedrukken met logo

Een bedrijfslogo, een foto of een tekst; Zeg het gewoon. Met het speciale drukprocédé kunnen wij met eetbare kleurstoffen de gewenste afbeelding full colour op chocolade drukken. In deze categorie vind je logo pralines en logo pralines los in diverse wikkels of op een gouden schotel. Een echte chocolade geschenkdoos, dat wel!

De bovenste laag van onze logochocolade is witte chocolade en de basis is melkchocolade. Bedrukte pralines zijn handgemaakt van witte chocolade gevuld met hoogwaardige hazelnootpraliné

Gepersonaliseerde bonbons bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Bonbons bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Bonbons bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken Bonbons. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Bonbons relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Bonbons bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bonbons met logo. Wat kun je drukken?

Diverse Bonbons kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Bonbon met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Bonbons met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van Bonbons. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Bonbons. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Bonbons. Je bestelt alle denkbare bedrukte Bonbons hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Bonbons laten bedrukken.