Kleur
Prijs

t/m

MerkT-shirts bedrukken met logo

T-shirts bedrukken met logo voor in de evement of personeel, Wij kunnen T-shirts bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam.

Wilt u t-shirts laten bedrukken of ontwerpen voor uw promotie, bedrijfsuitje of evenement, maar heeft u geen idee hoe bedrukken werkt? Maak je geen zorgen, we helpen je een handje. Op TBTB.nl vind je een ruim aanbod aan t-shirts. T-shirt bedrukken vanaf 5 stuks tot grote aantallen. Heb je snel t-shirts nodig? Geen probleem, bekijk ons ​​assortiment t-shirts!

T-shirts met logo. Wat kun je drukken?

Diverse t-shirts kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale t-shirt met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze t-shirts met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van t-shirts. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte t-shirts. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte t-shirts. Je bestelt alle denkbare bedrukte T-shirts hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier t-shirts laten bedrukken.

1. Kies eenvoudig het gewenste product uit ons brede assortiment t-shirts korte mouw, T-shirt lange mouw, T-shirt zonder mouw en Dames tops in vele kleuren en maten voor elke gelegenheid.

2. Nu hoeft u alleen nog maar het gewenste aantal en de juiste maat op te geven, uw bestelling te controleren en te verzenden - klaar!

Wil je je eigen foto of logo op het shirt drukken? Het is makkelijk! U krijgt een optimaal afdrukresultaat als u het volgende in acht neemt:

• Het door u gekozen logo heeft een resolutie van minimaal 300 dpi, met een grootte van ca. 40 cm breedte of hoogte voor het gebruik van het maximale afdrukbare gebied tijdens het drukken. Als het afbeeldingsbestand dat u hebt verzonden aanzienlijk kleiner is, wordt uw motief onscherp afgedrukt en gepixeld.

• In het digitale proef kunt u al zien hoe scherp uw afbeelding eruit zal zien wanneer deze wordt afgedrukt.

• Wilt u een JPG. mailen een bestand en houd er rekening mee dat er altijd een wit (of ander gekleurd) achtergrondoppervlak wordt afgedrukt. Hetzelfde geldt voor logo's en emblemen in .JPG-indeling.

• In het ideale geval is uw afbeelding ook beschikbaar als .EPS-bestand. Dit heeft het voordeel ten opzichte van het .JPG-bestand (digitale foto's) dat uw sjabloon in elke vorm kan worden afgedrukt: als een cirkel, ovaal of als een vrije vorm. Het .EPS-bestand is met name voordelig voor symbolen of pictogrammen, omdat deze dan vrij op de grond zijn.

Neem contact op voordat u bestelt en stuur ons het logo.

Het juiste t-shirt voor elke gelegenheid.

Met het maken van shirts wordt individueel bedrukken van t-shirts eenvoudig gemaakt! Hier kun je voor elke gelegenheid eenvoudig, snel en voordelig online je eigen shirt ontwerpen. Het maakt niet uit of u uw nieuwe favoriete T-shirt wilt bedrukken met een origineel motief of een grappig gezegde, uw creatieve idee spontaan tot uitdrukking wilt brengen of wilt laten zien dat u bij een specifieke gelegenheid hoort.

Zelf ontworpen en bedrukte t-shirts zijn populaire blikvangers, vooral voor afstudeerfeesten en vrijgezellenfeesten, waarbij het shirt duidelijk laat zien wat er op de voorgrond staat.

Zelfs bedrukte shirts en andere items zijn ideaal voor vele andere evenementen, om individueel en goedkoop de aandacht te trekken met uw eigen motief, logo of tekst: niet alleen op verjaardagen, tijdens carnaval en Halloween en met Kerstmis, kunt u deelnemen aan grotere groepen maak indruk met een zelf ontworpen shirt. Zelfs bij bedrijfsevenementen, wedstrijden en sportevenementen laat een zelfbedrukt shirt zien wie hoort. Adverteer zelf uw nieuwe product, dat meteen in het oog springt - gewoon op een shirt, hoodie of weggevertje. En vooral clubs kunnen gemakkelijk en opvallend de aandacht op zichzelf vestigen met een speciaal bedrukt T-shirt of sweatshirt.

Last but not least is een individueel bedrukt shirt altijd een leuke souvenir van een speciale gebeurtenis.

Wij hebben het optimale drukproces voor elke van uw t-shirts bedrukken - met schitterende en duurzame kleuren!

We hebben het optimale drukproces voor elk logo! Afhankelijk van of u uw favoriete foto met alle tinten op het T-shirt wilt afdrukken, ontwerpt u het met een opvallend logo in een heldere speciale kleur - we zullen u adviseren welke afdruktechniek het beste bij u past. Natuurlijk gebruiken we lichtechte, duurzame drukinkten zodat uw textiel langdurig schitterend schijnt. U kunt bij TBTB Relatiegeschenken kiezen uit de volgende druk- en afwerkingstechnieken:

• Digital transfer

• sublimering

• Flexdruk

• zeefdruk

We bieden al digitaal printen, sublimatie printen, flex printen en flock printen vanuit een enkel T-shirt; zeefdrukken en borduren zijn alleen mogelijk met grotere hoeveelheden vanwege het complexe proces. Praat er gewoon met ons over!

Digital printen.

Digitaal direct printen, ook wel direct printing of DTG-printen genoemd (van "Direct naar Garment"), is een veelgebruikt inkjetprintproces met een breed scala aan toepassingen. Alle kleuren in het beeldbestand worden overgebracht naar de CMYK-kleurruimte en opgesplitst in de vier afdrukkleuren cyaan, magenta, geel en zwart. Houd er rekening mee dat speciale kleuren niet mogelijk zijn in de CMYK-kleurruimte. Het motief wordt met een speciale inkjetprinter rechtstreeks op de stof gedrukt en vervolgens gedroogd. De kleurlaag is nauwelijks merkbaar op de vezels.

In principe is direct printen geschikt voor elke T-shirt kleur, waarbij puur witte stof de kleuren bijzonder goed benadrukt. Als het motief op een andere stofkleur dan wit moet worden afgedrukt, wordt het t-shirt op een speciale manier voorbereid. Dit voorkomt dat er een kleurzweem is die het motief nadelig beïnvloedt: met de zogenaamde voorbehandeling krijgt de stof eerst een dunne coating, die ervoor zorgt dat de stof gladder en steviger wordt, waardoor de afdruk bijzonder nauwkeurig is. Vervolgens wordt de vorm van het werkelijke motief op de stof met witte kleur gedrukt en vervolgens wordt het gekleurde motief in een afzonderlijke stap precies over de witte laag gedrukt. Deze procedure zorgt ervoor dat alle kleuren goed opvallen, zelfs op donkere oppervlakken en hun helderheid niet verliezen. Wanneer je je zelf ontworpen T-shirt voor het eerst in je handen houdt, kan het zijn dat de bedrukte kant een beetje stijf aanvoelt. Dit is dus geen negatieve eigenschap, het is integendeel een teken dat het gebruikte proces de best mogelijke afdrukkwaliteit garandeert. We raden daarom aan om je nieuwe T-shirt links op 30 ° C te wassen voordat je het voor de eerste keer draagt. De voorbehandelingslaag is volledig verwijderd en het textiel wordt zacht en voelt aangenaam aan.

Sublimering.

Sublimatiedruk is een overdrachtsproces waarbij de drukinkten in een tussenstap op het weefsel worden overgedragen en met warmte worden gefixeerd. Het wordt daarom ook wel thermische sublimatiedruk genoemd.

Het beeld wordt eerst afgedrukt met een warmtegevoelige inkt, spiegelend omgekeerd op een warmtegevoelige overdrachtsfilm. De printers die hiervoor worden gebruikt, gebruiken meestal de vier kleuren cyaan, magenta, geel, zwart (CMYK) - om alle kleuren van het motief te combineren. Dit betekent dat praktisch elke kleurtint van een foto nauwkeurig en elk detail nauwkeurig kan worden gereproduceerd.

Logo op sublimatie

Het motief op de transferfilm wordt met behulp van een transferpers op het T-shirt overgebracht. De bedrukte transferfilm wordt op het gewenste textiel geplaatst en met de transferpers op 180 ° C op het textiel gedrukt. Dit proces duurt ongeveer 30 seconden zodat de film en het textiel gelijktijdig en gelijkmatig worden verwarmd. De kleurstoffen combineren met de textielvezels - dit proces wordt sublimatie genoemd. De kleuren worden een onoplosbare component van de weefselvezels, wat resulteert in de hoge wasbestendigheid en lichtechtheid van deze druktechniek.

Net als bij direct printen kan de kleur wit bij transfer printing niet worden geprint vanuit de individuele primaire kleuren CMYK, en omdat de printkleuren direct combineren met het substraat in plaats van dat ze in één laag blijven plakken, beïnvloedt de kleur van het T-shirt ook de kleuren van het motief. Daarom zijn alleen witte stoffen met een polyestercoating of met een hoog aandeel (ten minste 60%) geschikt voor de reproductie in ware kleuren van het motief. Hardloopshirts en functionele shirts, zoals gebruikelijk in sport, kunnen bijzonder goed worden gebruikt voor dit printproces.

Flexdruk.

In het geval van flex printing, ook wel plot printing genoemd, wordt het motief uit een eenkleurige, elastische flexprintfilm gesneden met behulp van een snijplotter. Een afzonderlijke flex-film wordt gebruikt voor elke kleur van het motief en afzonderlijk gemaakt als een oppervlak. Na het uitsnijden wordt de overtollige filmlaag met de hand verwijderd en het motief wordt blootgesteld, dit proces wordt "wieden" genoemd. Vervolgens wordt elke kleur van het motief afzonderlijk op de stof geplaatst en met een transferpers bij een temperatuur van ongeveer 165 ° C aangedrukt. De typische kenmerken van flex printing zijn rijke, dekkende kleuren met een glad en zacht oppervlak. Ze zijn lichtecht, duurzaam, wasbaar.

Welke logo kunnen we bedrukken met flexprint?

Vanwege de complexe verwerkingstechnologie met contoursnijden en handmatig wieden van de folies, is flex-printen alleen nuttig voor motieven die duidelijke contouren hebben en beschikbaar zijn als vectorbestanden. De lijnbreedte (breedte) moet minimaal 1,5 mm zijn zodat details en lijnen van een motief duidelijk zichtbaar blijven. Anders kunnen vervormingen optreden en is er geen blijvende aansprakelijkheid op het oppervlak. Anderzijds kunnen maximaal drie kleuren worden weergegeven in flex printing. Kleurverlopen kunnen hiermee niet worden weergegeven. Het motief moet daarom dienovereenkomstig worden ontworpen. Een vectorbestand wordt meestal als sjabloon gebruikt.

Voor speciale flexdruk bieden we ook een selectie van verschillende effectfolies, bijvoorbeeld: neon- en metaaltinten, glitterfolies, patronen, bontpatronen, reptielenhuidoptiek of regenbooggradiënten.

Zeefdruk.

Het zeefdrukproces is nog steeds het state-of-the-art drukproces in de textielindustrie, de inkttoepassing is bijzonder robuust en ook extreem duurzaam. Zeefdrukinkten worden gekenmerkt door een geweldige kleurglans en wasbestendigheid. Zeefdruk is een complex direct drukproces waarbij elke kleur afzonderlijk op de stof wordt geprint met een fijnmazig scherm.

Voor het zeefdrukken worden zogenaamde pigmentinkten en plastisol-inkten gebruikt. Ze zijn behandeld met een speciale verharder zodat het bedrukte textiel ook bij hogere temperaturen kan worden gewassen zonder dat de kleuren hun helderheid verliezen of loskomen van de stof. De verflaag is voelbaar op het oppervlak van de stof, maar deze is extreem dun en tegelijkertijd extreem duurzaam.

Welk logo op zeefdruk?

Als het gaat om het ontwerpen van motieven, zijn er nauwelijks beperkingen met betrekking tot complexiteit in zeefdruk. Grote, homogene kleurgebieden of verlopen zijn mogelijk, evenals fijne lijnen en contrasterende speciale kleuren. Vierkleuren fotografische motieven kunnen ook worden getoond in zeefdruk. De afbeeldingsjabloon wordt gerasterd zoals bij het afdrukken van kranten en verdeeld in de vier basiskleuren. Voor elke kleur wordt een afzonderlijke zeef gemaakt. Dit wordt eerst belicht met een lichtgevoelige laag, die na het belichtingsproces wordt uitgewassen. Hierdoor komt het afdrukgebied vrij, terwijl het niet-afdrukgebied wordt gecoat zodat er geen kleur doorheen kan tijdens het afdrukproces. Op deze manier wordt elke kleur afzonderlijk op het textiel gedrukt en vervolgens gedroogd vóór het volgende drukproces.

Bij het bedrukken op donkere stoffen wordt eerst een extra printlaag in wit gemaakt, zodat de werkelijke, heldere kleuren van het motief hun kleursterkte niet verliezen.

Borduurwerk.

Het borduurwerk is echter geen afdrukproces, net als bij de andere afdruktechnieken wordt elke kleur afzonderlijk als een draad toegepast. Eenvoudige