Kleur
Prijs

t/m

Merk


Made in Europa relatiegeschenken

Made in Europa relatiegeschenken bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen made in Europe bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor tassen die gemaakt zijn in Europe en pennen die zijn gemaakt in Europe ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Producten die voldoen aan de norm "Made in Europa"

zijn afkomstig van fabrikanten die in Europa produceren.

Veel kleine fabrikanten hier Europa hebben zich gespecialiseerd in nicheproducten. Hier wordt nog vaak met handwerk gewerkt, zoals op maat gemaakte hoodies, meubelmakerij en handgemaakte accessoires. Handwerk staat garant voor hoge kwaliteit en wordt vaak uitgevoerd door specialisten of enthousiastelingen in een specifiek vakgebied. Op deze manier hebben we bij TBTB het voormalige zegel Made in Europa dat bijna vergeten is, nieuw leven ingeblazen. Plaats In deze context zorgt het label "Made in Europa" voor banen hier in Europa en vermindert het tegelijkertijd transportroutes. Productie in Europa kan gezien worden als een CO2 besparende maatregel vanwege kortere transportroutes en levert ecologische voordelen op. Meer hierover vindt u onder de richtlijn “CO2 besparing”. "Made in Europa" kan hogere prijzen in deze industrieën rechtvaardigen vanwege het unieke verkoopargument. Daarnaast is er meestal nauw, op partnerschap gebaseerd contact met de leveranciers, die vaak ook in Europa zijn gevestigd. Regionale banden zorgen ervoor dat veel van deze kleine bedrijven zich vestigen en zorgen voor regionale meerwaarde.

"Made in Europa" heeft dus een positieve invloed op het onderhoud van deze kleine industrieën. Individualisme door Made in Europa. Omdat deze producten vaak in kleine hoeveelheden worden geproduceerd volgens de richtlijn "Made in Europa", zijn ze nog zeldzamer. Ongebruikelijke ideeën worden hier door ambitieuze providers in Europa geïmplementeerd en zijn in deze vorm vaak niet verkrijgbaar in conventionele winkels. Bekijk hier op TBTB de producten van de norm "Made in Europa" van dichterbij, er is een breed scala aan lokale producten!

Made Europe met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.