Kleur
Prijs

t/m

MerkEco green concept duurzame relatiegeschenken bedrukken

Eco? logisch! Duurzame productenontwikkeling en ecologische.

Vind hier de duurzame relatiegeschenken voor succes voor uw eco green sociale marketing - gegarandeerde duurzame productie.

Ecologische promotieproducten van sociale en Europese productie ondersteunen niet alleen hun milieuvriendelijke imago positief bij uw doelgroep, maar verminderen ook lange transportafstanden en creëren een grotere toegevoegde waarde in uw eigen land, op uw eigen continent. Creatieve duurzame reclamemedia zijn een verrijking voor de vorige promotieartikelen uit het Verre Oosten. We ontwikkelen onze eco-promotiegeschenken volgens de wensen van onze klanten en vertrouwen op innovatieve, duurzame producten en productiekanalen.

Eco relatiegeschenken gemaakt van duurzame materialen.

We geven ook oud advertentiemateriaal een nieuwe kans om ze te recyclen en te produceren uniek creatief advertentiemateriaal dat u opnieuw kunt gebruiken in uw milieuvriendelijke marketingcommunicatie als relatiegeschenk en ecologisch promotie-item. Onze eigen merken zijn over het algemeen gemaakt van gerecycled plastic.

Standaard assortiment ecologische weggeef acties.

We bieden niet alleen een permanent standaard assortiment duurzame promotieartikelen, maar geven ook persoonlijk en individueel advies over het juiste gebruik van creatief advertentiemateriaal en de mogelijkheden van duurzame productie. Laat ons u adviseren.

Wat we bedoelen met duurzame eco-promotionele artikelen?

Producten die in ten minste één, bij voorkeur meerdere punten onderscheiden van conventionele producten. Of het nu via het gebruik van gecertificeerd hout , het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen in plaats van plastic, de biologische landbouw in agrarische producten of fair trade .

Wat zijn duurzame promotieartikelen?

Duurzame promotieproducten zijn relatiegeschenken voor klanten, zakelijke klanten en zakelijke partners van ecologische en duurzame materialen of van een eerlijke productie. Kortom, alle promotieartikelen die proberen de natuur en onze samenleving op een duurzame en langdurige manier te beschermen, zijn inbegrepen. Dit kunnen advertentiematerialen zijn gemaakt van bamboe of gerecyclede materialen, zoals RPET of biologisch afbreekbare materialen, zoals biokunststof. Organische promotionele producten die zich richten op duurzame landbouw zijn ook inbegrepen. Met een eerlijke productie is het gegarandeerd dat de werknemers die verantwoordelijk zijn voor de productie van een artikel eerlijk worden betaald en werken aan veilige en veilige banen.

Waarom duurzame promotieproducten?

De redenen zijn duidelijk. Duurzame en ecologische promotieproducten helpen niet alleen onze planeet te beschermen en te beschermen, maar ze zijn ook een goede manier om een ​​positieve indruk op de ontvanger te maken. Give-Aways worden vaak gebruikt omdat ze een sterke reclame-impact hebben. Om op te vallen in de hoeveelheid advertentiemateriaal, bieden hoogwaardige promotionele producten een goede kans om het verschil te maken. Ecologisch en duurzaam reclamemateriaal van hoge kwaliteit heeft een zeer sterk advertentie-effect voor de ontvangers.