Kleur
Prijs

t/m

Merk

Toilettassen bedrukken met logo

Toilettassen bedrukken met logo voor de verkoop of op reis, we kunnen toilettassen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduring met logo of naam. Ook voor reisaccessoires en slaapmaskers ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Toilettassen bedrukken en online kopen.

De goedkope toilettassen bedrukken en online kopen van PVC zijn bijzonder geschikt om in de handbagage mee te nemen en om kleine lotions, tandpasta en diverse vloeistoffen in de handbagage mee te nemen. Er moet echter altijd aandacht worden besteed aan het maximaal toegestane bedrag. Daarom kan dit artikel effectief worden gebruikt als reclamemedium, vooral door reisbureaus, of door luchtvaartmaatschappijen op luchthavens worden verspreid als praktische reclame. Natuurlijk zijn er ook robuustere polyester tassen die bijvoorbeeld niet per ongeluk kunnen worden doorboord met een schaar of andere puntige voorwerpen. Bovendien bevatten ze meestal een grotere inhoud en het grotere gewicht dat resulteert uit meer inhoud levert geen problemen op voor dit materiaal. Ook heeft u de keuze welk type sluiting u voor uw klanten wilt. Valt de keuze op een rits, dan is de keuze aan toilettassen groot en is de zekerheid dat er niets verloren gaat in ieder geval gegarandeerd. Mocht alles op reis heel snel moeten gaan, dan kun je bijvoorbeeld tassen met drukknopen of clips worden besteld. Deze kunnen zo snel mogelijk worden geopend en bovendien hoeven uw klanten niet op te letten of ze de inhoud in de ritssluiting kunnen afknellen.

Toilettassen met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse toilettassen met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale toilettas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze toilettassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. "O, waar is de tandpasta nu en gezichtscrème? Ik wilde dat ik een handige toilettas had!» Bij TBTB begrijpen we deze frustratie heel goed. Natuurlijk is een toilettas niet alleen handig in deze situatie. Een toilettas kan ook heel handig zijn voor hotelovernachtingen of gewoon thuis om bijvoorbeeld je make-up in op te bergen. Een handig relatiegeschenk, spaart u uw medewerkers en Wilt u uw zakenrelaties verrassen, laat dan bij TBTB.nl een toilettas bedrukken met uw logo.

Bedrukte toilettassen voor je bedrijf?

Bijna alle toilettassen kunnen we bedrukken, voor luxe metalen toilettassen kunt u ook kiezen, voor gravering en lederen toilettassen is een blind druk ook een optie. Bij elk toilettas op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus voor bedrukte toilettassen voor je bedrijf moet u bij ons zijn.

Bedrukte toilettassen met logo.

De waarde van een gepersonaliseerde toilettassen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare toilettassen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Toilettassen bedrukken

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte toilettassen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte toilettassen. Je bestelt alle denkbare bedrukte toilettassen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier toilettassen laten bedrukken.

Relatiegeschenken toilettassen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken toilettassen custom laten makken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken toilettassen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Toilettassen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.