Kleur
Prijs

t/m

Merk
Klokken, horloges en weerstations bedrukken met logo

Bedrukte uw klokken, horloges en weerstations bij TBTB. Vergroot de naamsbekendheid van uw merk met uw eigen logo, tekst of eigen boodschap te doneren aan uw zakelijke relaties. Blijf op de hoogte en bestel nu uw promotiemateriaal uit ons ruime assortiment klokken, weerstations en horloges. Elk cadeau met klok is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kan naar wens worden aangepast. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Relatiegeschenken klokken, horloges en weerstations artikelen.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of iedere instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele tijd relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Klokken, horloges en weerstation kopen

Bij onze moderne weerstations zie je in een oogopslag de tijd en temperatuur. Daarnaast kun je ook kiezen voor een traditionele thermometer, die je overal kunt ophangen. TBTB helpt je met veel passie. Creativiteit is het verschil wanneer je een boodschap wilt overbrengen via klokken, horloges en weerstations. Benieuwd hoe uw bedrukte klokken, horloges en weerstations eruit komen te zien? Vraag een gratis digitale proefdruk aan. In de juiste hoek is de invloed van een bedrukt relatiegeschenk erg groot zonder dat je er veel in hoeft te investeren!