Kleur
Prijs

t/m

Merk


Textiel relatiegeschenken gemaakt in Europa

Textiel gemaakt in Europa bedrukken met logo voor personeel of klanten, Wij kunnen textiel gemaakt in Europa bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor koken en woon producten gemaakt in Europe ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Textiel gemaakt in Europa, bedrukken met logo?

Of u nu uw medewerkers hoogwaardige mode wilt geven of uw klanten een bijzonder relatiegeschenk wilt geven, onze professionele textielbedrukking zorgt ervoor dat elk t-shirt of sweater er geweldig uitziet en een eyecatcher wordt. Individueel configureerbare textielbedrukking zorgt naast de hoge kwaliteit van het textiel voor een blijvend marketingeffect, doordat uw logo, bedrijfsnaam of slogan op een relatief groot reclameoppervlak verschijnt. Maak van uw medewerkers levende reclameborden en vriendelijke merkambassadeurs. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw klanten te activeren en actief in te zetten voor uw marketingdoeleinden. Als u t-shirts wilt bedrukken, bent u op de juiste plek: klik door onze aantrekkelijke collectie en kies de modellen waarmee u een individuele IMPRESSIE maakt. Je kunt hier ook truien laten bedrukken als het gaat om mode voor het koudere seizoen.

Tbtb reclame-experts zorgen voor mooie resultaten.

Hier kunt u overhemden of pullovers direct of met een paar muisklikken laten bedrukken. Veel modellen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren, die u vooral kunt kiezen met betrekking tot de mogelijkheden voor textielbedrukking. Zo willen we ervoor zorgen dat u een totaalbeeld krijgt van het imago van uw bedrijf.

Textiel gemaakt in Europa met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.