Kleur
Prijs

t/m

Merk
Rugzakken bedrukken met logo

Rugzakken bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen rugzakken bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor rugzak met trekkoord en laptop rugzakken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Rugzakken bedrukken en online kopen,

Als je je klanten wil laten weten wie je bent kun je met rugzakken bedrukken en online kopen ervoor zorgen dat je bedrijf of vereniging niet gauw vergeten wordt: rugzakken worden over het algemeen dagelijks gebruikt en zijn handig voor je spullen. Ze zijn bovendien te vullen met iets met reclame, misschien wel met je product, en ze zijn praktisch omdat ze gebruikt kunnen worden, waardoor je relatiegeschenk niet gauw in de kast zal belanden. Bij TBTB.nl heb je oneindig veel keuze in de rugzakken, die we op elke gewenste manier voor je bedrukken en bij je bezorgen.

Bedrukte rugzakken voor je bedrijf?

De waarde van een bedrukte rugzakken voor je bedrijf met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare rugzakken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Voor wie is rugzakken bedrukken aantrekkelijk?

Het is een perfect relatiegeschenk, maar ook je team of afdeling of hele bedrijf kan zich onderscheiden door het gebruik van TBTB.nl. Het aantrekkelijke van rugzakken bedrukken bij TBTB.nl is dat je voor een hele kleine meerprijs een gepersonaliseerd product krijgt. In plaats van de winkel rugzakjes kun je je voor heel weinig geld permitteren om een heel eigen karakter te geven aan de werkplaats, gewoon door de rugzakken te laten bedrukken in je bedrijfskleuren, met je bedrijfslogo en persoonlijke tekst.

Voordelen van rugzakken bedrukken bij TBTB.nl.

Als je al even rondgeneusd hebt op onze site dan heb je vast gezien dat er echt heel veel te kiezen valt. Om het overzichtelijk te houden hebben we de informatie op meerdere manieren benaderbaar gemaakt. Zo kun je gewoon overal doorheen bladeren, maar je kunt ook zoeken op alfabet, of zelf een zoekterm ingeven. In dat geval zie je gelijk alle opties die aanwezig zijn. Heb je al eerder besteld en je weet een productcode? Dan geef je die gewoon in, dan kom je er ook!

Rugzakken met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse rugzakken met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale rugzak met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze rugzakken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van rugzakken.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte rugzakken. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte rugzakken. Je bestelt alle denkbare bedrukte rugzakken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier rugzakken laten bedrukken.

Is rugzakken bedrukken bij TBTB.nl. duur?

Veel klanten denken dat het laten vervaardigen van relatiegeschenken best veel kost, maar dat hoeft totaal niet. We zijn zo groot dat we heel voordelig kunnen inkopen, en dat voordeel wordt gelijk doorberekend aan onze klant. Vervolgens kost het maar een klein beetje extra om het relatiegeschenk van TBTB.nl een bijzondere en persoonlijke uitstraling mee te geven met je logo, kleur en/of huisstijl. En het effect ervan is onbetaalbaar dat dan weer wel!

Hoe kan ik rugzakken laten bedrukken bij TBTB.nl?

Het laten bedrukken van rugzakken is geen ingewikkeld verhaal. Als je al hebt besloten dat je voor rugzakken wil gaan dan klik je door de beschikbare modellen heen tot je wat tegenkomt wat je bevalt. Daar klik je op zodat je de precieze afmetingen en gelijk de prijzen te zien krijgt en kun je aangeven welke hoeveelheid je wil. Je wordt daarom af automatisch verder geleid naar de rest van je bestelling, waar je je logo kunt uploaden bijvoorbeeld. Staat je kleur of stijl er toch niet tussen? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, we denken dan gewoon met je mee.

Heb ik een creditcard nodig om rugzakken te laten bedrukken?

We weten dat er op veel sites een creditcard gevraagd wordt als je iets wil bestellen, maar we doen daar niet aan mee. We vinden het veel te onveilig en bovendien onnodig: we houden het gewoon bij betaling per iDEAL, dan weten we gelijk dat je betaald hebt, en wordt je bestelling direct in behandeling genomen. Ben je niet tevreden of is er een andere reden dat we je geld moeten terugstorten? Dan krijg je dat binnen vier werkdagen gewoon teruggestort op de rekening waar je vanaf betaald hebt. Zo simpel kan het zijn, en zo simpel houden we het.

Hoe lang moet ik wachten als ik rugzakken bedrukken laat bij TBTB.nl?

Ook al is alles een beetje anders dan anders, we doen er alles aan om je bestelling gewoon op de oude manier af te handelen. Daar hoort tijdig bezorgen ook bij, als het aan ons ligt. Zodra we akkoord hebben op het juiste materiaal (zoals model rugzak, kleur en kleurstellingen voor je print) dat we gaan gebruiken, en het logo of de tekst die we erop moeten zetten binnen hebben en goedgekeurd gaan we aan de slag. Normaliter duurt het hele proces maar twee dagen, zodra het klaar is maken we het klaar voor verzending, en kan de bestelling binnen twee dagen bij je zijn.

Wie bestellen er bij TBTB.nl?

Je zult versteld staan van de diversiteit van onze klanten. Of je nu een gezellig wandel clubje hebt die je voor een ludiek feest een leuke herinnering mee wil geven, vierhonderd gasten die je een blijvende herinnering van je Mooiste Dag wil meegeven, of een multinational bent die echt overal hun logo op laten zetten, iedereen maakt gebruik van TBTB.nl relatiegeschenken voor het bedrukken van rugzakken. En daar is een reden voor, namelijk gewoon omdat we niet alleen de goedkoopste zijn, maar ook de beste!

Relatiegeschenken rugzakken custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken rugzakken custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken rugzakken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Rugzakken met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.