Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk
Goedkope portemonnees bedrukken met logo

Portemonnees bedrukken met logo voor personeel of klanten, Wij kunnen portemonnees bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken, borduren of graveren met logo of naam.

Je gebruikt hem elke dag, ook al wil je er niet te vaak aan trekken: je portemonnee. Een relatiegeschenk portemonnee is dus een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf. Bovendien zullen uw medewerkers en relaties weer aan uw bedrijf denken als ze een boodschap moeten doen of een snelle betaling moeten doen in het restaurant. Een portemonnee is niet alleen een praktisch product om te bezitten, maar ook een echt fashion item. Een stijlvolle portemonnee is erg belangrijk en wordt dan ook met open armen ontvangen door uw zakenrelaties. Om het relatiegeschenk persoonlijker te maken, kunt u de portemonnee bedrukken met uw eigen logo of slogan!

Portemonnees bedrukken. Wat zijn de trends?

De waarde van een gepersonaliseerde portemonnees bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare portemonnees bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte portemonnees.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte portemonnees. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte portemonnees. Je bestelt alle denkbare bedrukte portemonnees hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier portemonnees laten bedrukken.

Relatiegeschenken portemonnees.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele portemonnees relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken portemonnees bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.