Kleur

Prijs

t/m

Merk

Hoodies bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Hoodies bedrukken: casual sportkleding met een geweldig trendeffect

Zelfs als je klassieke trui bedrukt of borduurt om er absoluut serieus uit te zien, is de trend voor geschikte werkkleding voor veel doelgroepen duidelijk naar coolheid. Dit past bij de tijdsgeest en zorgt er ook voor dat de remmingsdrempel voor klanten of doelgroepen om een ​​medewerker te benaderen aanzienlijk daalt. Naast T-shirts voor heren kunt u ook hoodies bedrukken en borduren of hoodies laten borduren voor bijzonder hoogwaardige bedrukking . Omdat de herenhoody de belichaming is van streetwear en daarom een ​​onmisbaar kledingstuk voor lifestyle merken en jonge promoties.Hoodies bedrukken

Bedrukken op truien: waarom het ontwerpen van je eigen hoodies?

Streetwear-hypes en algemene trends worden tegenwoordig op straat gezet. In tijden van influencer marketing en social media is het absoluut noodzakelijk dat marketingstrategieën bij B2C-promotie hierop aansluiten. Dat wil zeggen: als je een jonge en actieve doelgroep wilt aanspreken op promotionele stands of op vakbeurzen vandaag, dan kan dat niet in stropdassen en halsbanden. Het is daarom een ​​goede beslissing als je heren hoodies bedrukt voor je medewerkers of hoodies laat borduren voor een langdurige en hoogwaardige indruk. In uw online drukkerij krijgt u verschillende kwaliteiten die allemaal één ding gemeen hebben: een hoge trendfactor die uw doelgroep waardeert. Het aanbod omvat: Basic hoodie: De klassieke versie van Fruit of the Loom is bijzonder geschikt voor grootschalige bedrukking en brengt sportieve nonchalance in de corporate look. Klassieke hoodie: goed passende gemengde stof met een aangename draaddikte en een lange levensduur. Uitstekende beslissing voor merchandise en expressief met zowel borduurwerk als bedrukking. Premium hoodie: Creëert uitzonderlijk hoogwaardige afdrukken met speciale kwaliteit en biedt heldere kleurresultaten. Het garen heeft een licht glanzende finish. Vooral een goede keuze als de truien vaak gewassen en gedragen moeten worden en je daarmee reclame maakt voor hoogwaardige merken. Zoals je van een ervaren drukkerij als TBTB Relatiegeschenken mag verwachten, kun je alle hoodies in moderne en trendy kleuren bestellen. Als je sweaters bedrukt, zijn er geen grenzen aan het motief. Er kunnen maximaal twee posities worden bedrukt of geborduurd en u kunt uw selectie testen voordat u gaat afdrukken. Bestel eenvoudig uw gewenste sweater als productmonster om het uit te proberen.

Hoe je hoodies voor heren bedrukt en er goede marketing mee doet

Het is geen nieuws dat kleding als merchandising- en promotieartikelen erg populair is bij klanten. Zeker als het gaat om hoogwaardige sweatshirts in trendy stijlen. In het verleden was het vooral belangrijk om merkreclame praktisch te verbergen achter een coole look, maar de wind is ook in dit opzicht veranderd: als logo's en slogans op het gebied van ontwerp en expressie met de tijd meegaan, dragen klanten ook graag een trui een uitgesproken reclame-aspect als onderdeel van je outfit. Wil je deze trend voor jezelf gebruiken? Overweeg dan een paar tips: Grote prints (logo's, mascottes etc.) moeten ofwel erg puristisch, minimalistisch zijn of een uitgesproken retro karakter hebben. Blader door de archieven van uw huisstijl en geef oude stijlen opnieuw uit voor een promotie of een merchandise-collectie. Als uw bedrijf nog niet zo lang bestaat: het is voor ervaren ontwerpers geen probleem om nieuwere logo's en slogans aan te passen aan retro. Hetzelfde geldt voor het printen zelf. Met een vintage karakter of kunstig "vervaagde" looks ben je heel trendy. Voor borduurwerk geldt echter het tegenovergestelde: hier zijn bijzonder duidelijke lijnen en een hoogwaardige en nieuwe indruk vereist. Heeft u vragen over het bedrukken van herenhoodies of wilt u meer informatie over het aanbod in het algemeen, neem dan de telefoon of schrijf een e-mail. De medewerkers helpen je ook graag.