Kleur
Prijs

t/m

Merk


Hoodies bedrukken met logo

Hoodies bedrukken met logo voor naar kantoor of op klanten, we kunnen hoodies bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor truien en sweaters ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Hoodies bedrukken en online kopen.

Ook al heeft je klassieke sweater door een opdruk of borduren een professionele en zakelijke look, toch neigt de huidige trend voor geschikte bedrijfskleding meer richting ‘cool’. Het past bij de tijd waarin we leven en zorgt ervoor dat klanten of doelgroepen zich minder geremd voelen om een werknemer te benaderen. Naast T-shirts kunnen we ook hoodies bedrukken en online kopen of voorzien van een geborduurd logo of opdruk van hoge kwaliteit. De hoodie wordt gezien als het toonbeeld van streetwear en is daarom een onmisbaar kledingstuk voor lifestyle merken en relatiegeschenken. Laat je hoodie bedrukken met je eigen ontwerp of logo voor minder en val op! Onze unisex- en kindermaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen. Een hoodie bedrukken voor je sportclub of gebruiken als bedrijfskleding? Met de hoogwaardige sweaters die TBTB bedrukt zie je er altijd goed uit. Heb je een hoodie met bedrukking bij TBTB? Vervolgens kun je kiezen waar de bedrukking wordt geplaatst.

Hoodies met logo goedkoop laten bedrukken.

Je ziet tegenwoordig veel streetwear en andere trends. In deze tijd van influencer marketing- en social media is het van groot belang dat B2C-marketingstrategieën hierop aansluiten. Als je een jonge en actieve doelgroep aan wil trekken bij je promotiestand of op een beurs, lukt dat niet als je een pak met stropdas draagt. Laat daarom hoodies bedrukken of voorzien van een geborduurde opdruk om op die manier de juiste indruk te maken. In de online printshop vind je verschillende producten van verschillende kwaliteit die allemaal een ding gemeen hebben: ze zijn trendy en worden door je doelgroep zeer gewaardeerd. Ons aanbod bestaat uit: * Basic hoodie: het klassieke Fruit of the Loom exemplaar is uitermate geschikt als je grote hoeveelheden wil bedrukken en combineert een zakelijke uitstraling met sportieve nonchalance. * Classic hoodie: een mix van materialen met een goede pasvorm en een lange levensduur. Een uitstekende keuze voor merchandise en zeer geschikt om zowel te voorzien van een opdruk als een borduursel. * Premium hoodie met logo goedkoop laten bedrukken met opdruk en borduursels van hoge kwaliteit en felle, heldere kleuren. Dit is een goede keuze als je uit wil dragen voor kwaliteit te staan terwijl de hoodies veel gewassen en gedragen gaan worden. Zoals je van een bedrijf met ervaring in het bedrukken van textiel mag verwachten, kun je bij TBTB Relatiegeschenken hoodies laten bedrukken in trendy kleuren. Alle opdrukken zijn mogelijk en hoodies kunnen worden voorzien van meerdere opdrukken. Het is uiteraard mogelijk een sample aan te vragen voor je een bestelling plaatst.

Hoodies bedrukken om naamsbekendheid te vergroten.

Het is al lang bekend dat merchandise en relatiegeschenken bij klanten heel populair zijn. Vooral als het gaat om trendy sweaters van hoge kwaliteit. Eerder was het vooral belangrijk om uitingen van reclame ‘te verstoppen’ in een coole look, maar dat is inmiddels veranderd. Logo’s en slogans zijn veranderd, en klanten dragen tegenwoordig graag een sweater met een duidelijke reclameboodschap als onderdeel van hun outfit. Wil je meegaan in deze trend en zo je naamsbekendheid vergroten? Neem dan deze tips in overweging: grote opdrukken (logo’s mascottes etc.) komen het beste tot hun recht als ze zo minimalistisch mogelijk of retro zijn. Duik in de archieven van je bedrijf en maak gebruik van oude huisstijlen en logo’s. Als je bedrijf nog jong is, is het voor een ervaren ontwerper geen probleem om nieuwe logo’s en slogans een retro-feel te geven. Hetzelfde geldt voor de opdrukken zelf. Een vintage uitstraling of verwassen look zijn heel trendy. Let wel, het tegenovergestelde is het geval bij borduursels: daarvoor zijn duidelijke lijnen en hoge kwaliteit nodig. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt over het laten bedrukken van hoodies. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Bedrukte hoodies voor je bedrijf?

Zelfs als je klassieke trui bedrukt of borduurt om er absoluut serieus uit te zien, is de trend voor geschikte werkkleding voor veel doelgroepen duidelijk naar coolheid. Dit past bij de tijdgeest en zorgt er ook voor dat de remmingsdrempel voor klanten of doelgroepen om een medewerker te benaderen aanzienlijk daalt. Naast T-shirts voor heren kunt u ook bedrukte hoodies voor je bedrijf met borduren of hoodies laten borduren voor bijzonder hoogwaardige bedrukking. Omdat de heren hoodie de belichaming is van streetwear en daarom een onmisbaar kledingstuk voor lifestyle merken en jonge promoties.

Bedrukken op truien: waarom het ontwerpen van je eigen hoodies?

Streetwear-hypes en algemene trends worden tegenwoordig op straat gezet. In tijden van influencer marketing- en social media is het absoluut nodig dat marketingstrategieën bij B2C-promotie hierop aansluiten. Dat betekent: als je een jonge en actieve doelgroep wilt aanspreken op promotionele stands of op vakbeurzen vandaag, dan kan dat niet in stropdassen en halsbanden. Het is daarom een goede beslissing als je heren hoodies bedrukt voor je medewerkers of hoodies laat borduren voor een langdurige en hoogwaardige indruk. In uw online drukkerij krijgt u verschillende kwaliteiten die allemaal één ding gemeen hebben: een hoge trendfactor die uw doelgroep waardeert. Het aanbod omvat: Basic hoodie: De klassieke versie van Fruit of the Loom is bijzonder geschikt voor grootschalige bedrukking en brengt sportieve nonchalance in de corporate look. Klassieke hoodie: goed passende gemengde stof met een aangename draaddikte en een lange levensduur. Uitstekende beslissing voor merchandise en expressief met zowel borduurwerk als bedrukking. Premium hoodie: Creëert uitzonderlijk hoogwaardige afdrukken met speciale kwaliteit en biedt heldere kleurresultaten. Het garen heeft een licht glanzende finish. Vooral een goede keuze als de truien vaak gewassen en gedragen moeten worden en je daarmee reclame maakt voor hoogwaardige merken. Zoals je van een ervaren drukkerij als TBTB Relatiegeschenken mag verwachten, kun je alle hoodies in moderne en trendy kleuren bestellen. Als je sweaters bedrukt, zijn er geen grenzen aan het motief. Er kunnen maximaal twee posities worden bedrukt of geborduurd en u kunt uw selectie testen voordat u gaat afdrukken. Bestel eenvoudig uw gewenste sweater als productmonster om het uit te proberen.

Hoe je hoodies voor heren bedrukt en er goede marketing mee doet.

Het is geen nieuws dat kleding als merchandising en promotieartikelen erg populair is bij klanten. Zeker als het gaat om hoogwaardige sweatshirts in trendy stijlen. In het verleden was het vooral belangrijk om merkreclame praktisch te verbergen achter een coole look, maar de wind is ook in dit opzicht veranderd: als logo's en slogans over ontwerp en expressie met de tijd meegaan, dragen klanten ook graag een trui een uitgesproken reclameaspect als onderdeel van je outfit. Wil je deze trend voor jezelf gebruiken? Overweeg dan een paar tips: Grote prints (logo's, mascottes etc.) moeten ofwel erg puristisch, minimalistisch zijn of een uitgesproken retro karakter hebben. Blader door de archieven van uw huisstijl en geef oude stijlen opnieuw uit voor een promotie of een merchandise-collectie. Als uw bedrijf nog niet zo lang bestaat: het is voor ervaren ontwerpers geen probleem om nieuwere logo's en slogans aan te passen aan retro. Hetzelfde geldt voor het printen zelf. Met een vintage karakter of kunstig "vervaagde" looks ben je heel trendy. Voor borduurwerk geldt echter het tegenovergestelde: hier zijn bijzonder duidelijke lijnen en een hoogwaardige en nieuwe indruk vereist. Heeft u vragen over het bedrukken van heren hoodies of wilt u meer informatie over het aanbod in het algemeen, neem dan de telefoon of schrijf een e-mail. De medewerkers helpen je ook graag.