Kleur
Prijs

t/m

MerkPennen relatiegeschenken gemaakt in Europa

Pennen gemaakt in Europa bedrukken met logo voor op kantoor of klanten, we kunnen pennen gemaakt in Europa bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Parker pennen, Waterman pennen, Prodir pennen en Senator pennen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Pennen gemaakt in Europa bedrukken met logo en online kopen.

Wie heeft het nog niet gekregen op een stemhokje, tijdens een verkooppraatje, training of op een beurs? De lpen is de belichaming van een promotieartikel. Sinds de Franse baron Marcel Bich in 1950 de inmiddels beroemde wegwerp balpen BIC Crystal op de markt bracht en daarmee pennen geschikt maakte voor de massa, is de triomfantelijke opkomst van promotiepennen nauwelijks te stoppen. Er zijn pennen met gravure, pennen gemaakt in Europa met logo, ze zijn goed en goedkoop, maar ook duur en exclusief. Zelfs pennen met een hervulbare voorkant en pennen met een hervulbare voorkant hebben hun weg gevonden naar de promotionele productportfolio's van veel bedrijven.

Tijd om de balans op te maken: welke pennen zijn er? Voor welke gelegenheden zijn ze geschikt? En hoe komt het logo op de pen?

De kleurrijke wereld van pennen – een kleine typologie

Het assortiment pennen heeft afmetingen bereikt die het voor nieuwkomers moeilijk maken om een ​​weloverwogen aankoopbeslissing te nemen. De volgende typologie van pennen baant zich een weg door het struikgewas van honderden modellen en samenstellingen en leidt u rechtstreeks naar uw perfecte promotionele pen.

Budget pennen – praktische en goedkope weggeefacties

De pennen in de categorie Budget bewijzen dat goede dingen niet altijd duur hoeven te zijn. Ze zijn niet duur en kunnen nog worden verfijnd met uw logo. Er zijn modellen gemaakt van plastic, aluminium, rubberen metalen behuizing en vele andere materialen. Ze zijn verkrijgbaar in piepende kleuren of in gedempte, serieuze tinten. pennen in deze categorie zijn de perfecte weggeefacties op beurzen en andere evenementen. Of het nu op de beurs, op de stand of als hardloopactie is: pennen met logo zijn een goede manier om uw merknaam naar buiten te brengen.

premium pennen- hoogwaardige en elegante relatiegeschenken

Als het gaat om het zoeken naar een heel specifieke doelgroep – bijvoorbeeld vaste klanten, belangrijke leveranciers, excellente medewerkers – moet u zich minder op kwantiteit richten dan op kwaliteit. Elke gewone pen verdwijnt rechtstreeks in de bureaulade en komt bij andere pennen terecht. Unieke pennen met cadeaudoosje daarentegen vinden snel een ereplaats op het bureau. Dergelijke speciale pennen vindt u in de categorie Premium – geselecteerde merkproducten van Parker, Prodir of Senator.

Duurzame pennen – goed voor het milieu, goed voor het groene imago

Wil je als ondernemer je verantwoordelijkheidsgevoel en groen imago onderstrepen, dan kun je het beste duurzame pennen bestellen. Deze schrijfwaren gemaakt van gerecycled plastic, kurk, bamboe of tarwestro zijn al lang niet meer niche promotieartikelen, maar zijn populair bij adverteerders en degenen voor wie reclame wordt gemaakt. En toegegeven: de natuurlijke uitstraling van gerecycled plastic met bijvoorbeeld tarwestro of kurk zorgt ervoor dat zelfs fijne metalen of chromen pennen veel concurrentie krijgen.

Pen met logo – zo werkt het

Om van een goede balpen een goed promotieartikel te maken, moet het individuele logo op het schrijfinstrument staan. De vraag is hoe? Er zijn in principe twee afwerkingsopties:

  • Lazer graveren: Het gewenste motief wordt toegepast op het vat of clip van de pen door een state of the art laser – een hoogtepunt in termen van uiterlijk en vooral, haptische. Het alternatief van afdrukken wordt aanbevolen voor kleurintensieve logo's. Omdat de gravure zelf kleurloos is.
  • Bedrukking: pennen kunnen in maximaal 4 kleuren worden bedrukt. Meestal bevindt het drukgebied zich op de as of de clip. Vooral de clip is voorbestemd voor de bedrijfsnaam, omdat meer uitgewerkte logo's verloren zouden gaan door het kleine bedrukkingsgebied.

Als je eenmaal een variant hebt gekozen, is het tijd om het printbestand voor te bereiden. U weet niet hoe het werkt en u heeft geen professionals om het voor u te doen? Geen probleem TBTB helpt u verder – met een professionele data- en opmaakservice die uw wensen werkelijkheid maakt.

FAQ – de belangrijkste vragen en antwoorden over pennen

Hoe wordt een balpen gemaakt?

Een balpen bestaat altijd uit een behuizing en een pen. De leiding bestaat op zijn beurt uit een inktreservoir van metaal of plastic dat gevuld is met de stroperige inkt, en de punt met een kogelgeleider. Het einde van de regel is de schrijfbal. De verdere opbouw varieert aanzienlijk, afhankelijk van de kwaliteit en prijsklasse van de pen. Er zijn pennen met een edelmetalen behuizing of gemaakt van hoogwaardig hout, maar ook pennen van eenvoudig plastic. Er zijn wegwerp balpennen met een permanent geïntegreerde vulling die, samen met de pen, na gebruik weggegooid moeten worden. En er zijn pennen met een verwisselbaar gezicht die veel milieuvriendelijker zijn.

Zijn balpennen waterdicht?

De inkt in balpennen is meestal watervast. Dat betekent, een scheutje uit een glas water of een paar regendruppels zijn bestand tegen de inkt. In veel gevallen worden balpennen zelfs gevuld met onuitwisbare inkt volgens ISO 12757-2. Deze zogenaamde onuitwisbare balpennen voldoen aan bepaalde normen. Zelfs door veel water mag de inkt maar zo verlopen dat de schrijflijnen zichtbaar blijven. Bovendien moet onuitwisbare inkt bestand zijn tegen bepaalde chemicaliën en oplosmiddelen.

Hoe lang gaan vullingen van balpennen mee?

Balpen vullingen bereiken, als ze niet hervulbaar zijn, hun einde na 2 tot 3 kilometer schrijven. Hoe snel de mijn leeg is of hoe snel hij ophoudt na 2 tot 3 kilometer hangt af van hoe vaak je de balpen gebruikt. Frequente schrijvers zullen eerder op zoek moeten gaan naar een vervanger. Incidentele schrijvers kunnen langer genieten van een exemplaar.

Hoe verwijder ik vlekken op een balpen?

Pen vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met nagellakverwijderaars die geen aceton bevatten. Breng hiervoor de nagellakverwijderaar aan op de vlek met een microvezeldoek en doe het wasgoed vervolgens in de wasmachine. Het is belangrijk om snel te handelen! Opgedroogde vlekken zijn veel moeilijker te verwijderen dan verse. De vlek zit op leer? Dan helpt plakband of verpakkingstape. Scheur gewoon een stuk af en plak het keer op keer op de vlek. Na meerdere keren te hebben herhaald, zou de inktvlek moeten verdwijnen.