Kleur
Prijs

t/m

Merk

Drinkflessen gemaakt in Europa bedrukken met logo

Drinkflessen gemaakt in Europa bedrukken met logo voor event of kantoor, Wij kunnen Drinkflessen gemaakt in Europa bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor tassen gemaakt in europa en snoepgoed gemaakt in europa ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Het comfort van een hervulbare bedrukte drinkflessen

Waarom geen hervulbare bedrukte drinkflessen kopen want, iedereen heeft regelmatig water in een fles of een ander koud drankje bij zich. Dit is ook een plastic monster dat na het drinken wordt weggegooid. En voor het klimaat is het jammer. Door het gebruik van een hervulbare waterfles ben je milieubewust: je hebt een kleinere afvalberg. U kunt de fles hergebruiken en snel vullen met uw favoriete dranken. Dit is ook veel goedkoper dan het drinken van een wegwerpkopie van een gevuld exemplaar.

Bespaar geld met water uit de kraan of frisdrank uit een grotere doos. Bovendien, als ze zijn gemaakt van materiaal zonder weekmakers, zoals BPA, kan drinken uit een herbruikbare drank gezond en gezonder zijn. U brengt de bedrijfsnaam en de goederen onder de aandacht door een fles met opdruk als relatiegeschenk te gebruiken. Bovendien betuig je respect voor je klanten en investeer je in een langdurige samenwerking.

Gebruik van drinkflessen uit Europa voor reclamedrukwerk

Tijdens beurzen, opendeurdagen, markten, sportevenementen, congressen en activiteiten zijn bedrukte drinkflessen geschikt voor promotionele doeleinden. Het zijn ook leuke en realistische artikelen om voor speciale gelegenheden naar uw relaties te sturen. Zo kunt u de bedrukte drinkfles bijvoorbeeld gebruiken bij een jubileum, verjaardag of oudejaarsavond als cadeau voor medewerkers.

U kunt dit artikel ook efficiënt gebruiken bij het kopen van uw goederen of diensten door ze gratis weg te geven. Dit zit specifiek in de promotiecampagne, advertenties en direct mail. Met uw bedrijfsnaam, logo, slogan, tekst of grafische vormgeving kan TBTB de flessen voor u bedrukken. Daarnaast is het mogelijk om de flessen volledig te personaliseren door bijvoorbeeld de namen van klanten of arbeiders te bedrukken. Dat is een zeer goede verrassing om enorm gewaardeerd te worden in uw relaties. Bij elk gebruik kan de ontvanger van een gepersonaliseerde fles op een positieve manier aan je denken. Het geeft u merkherkenning, een positieve reputatie en loyaliteit aan de klant.

Voordelen van bedrukte drinkflessen

Een korte lijst van de voordelen:

  • Kostenbesparende en efficiënte give-away
  • Ideaal voor allerlei aanbiedingen
  • Verbetert de zichtbaarheid, reputatie en verkoop van uw merk

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen, ook gezond en BPA-vrij

Drinkflessen gemaakt in Europa met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.