Kleur
Prijs

t/m

Merk


Relatiegeschenken merken van Mascot tot senz parplu's

Hoogwaardige merk promotieartikelen laten bedrukken met uw logo | Merk reclamemateriaal van Prodir, Mascot, Waterman, Parker en nog veel meer!

Al deze artikelen zijn geweldig voor het verspreiden van uw bedrijfslogo. Je kunt bijna niet fout gaan met merk relatiegeschenken. Merken hebben altijd een hoge prioriteit gehad in de samenleving. Ongeacht de productgroep, als een van deze bekende namen erop staat, weet de klant wat hij koopt en wat de kwaliteit van dit product is. Mascot, bijvoorbeeld bekend van televisie en radio,

Bedrukte promotionele artikelen laten bedrukken bij TBTB Relatiegeschenken

Dankzij de vriendelijke en vooral grappige ontwerpen van het reclamemateriaal zijn ze al lang in Nederland aangekomen en zijn ze meer dan succesvol in elke reclamecampagne. Elk van deze producten kan individueel worden verfijnd volgens uw wensen en wordt zo een hoogwaardig merk reclamemedium. Bent u geïnteresseerd in textiel zoals T-shirts of jassen, dan biedt TBTB u betaalbare exemplaren van Fruit of the Loom. Kijk eens naar het label op de hals van je T-shirt, de kans is groot dat je dit logo op de een of de ander ziet. Bedrukte T-shirts zijn vaak van dit merk omdat de kwaliteit en prijs goed zijn.

Reclamemateriaal van merk laten drukken

Bovendien garandeert een bedrukte reistas met het Route 66- logo herkenning dankzij het gedenkwaardige ontwerp. Dit geeft elke reis Amerikaanse flair en is ideaal als relatiegeschenk voor klanten. Maar de premieartikelen van onze merken zijn ook geschikt voor thuisgebruik, omdat ze als promotionele artikelen altijd een hoogwaardige indruk achterlaten die ook tot uiting komt in de reputatie van uw bedrijf. Ook hoogwaardige glas- en porseleinproducent van Rastal vind je bij TBTB. Promotionele mokken horen tot de succesvolle promotionele artikelen en ook hier onderscheiden merk geschenken zich gegarandeerd van andere modellen. Bedrukte bekers zorgen voor een gegarandeerd succes van uw reclamepresentatie. Een ander populair relatiegeschenk is de aansteker, kwaliteit telt ook hier, die is zeker verkrijgbaar als je BIC pennen laat bedrukken. Het bekendste aanstekermerk verfijnd met uw logo dat uw klanten zeker zal overtuigen.

Bedrukte merk relatiegeschenken in de TBTB online shop

Balpennen van Prodir overtuigen door hun herkenbare ontwerp. Het is een merk dat zich volledig heeft gevestigd in Duitsland. De Prodir DS3 is de absolute topverkoper in onze winkel, overtuig u zelf. Als u liever vertrouwt op balpennen "Made in Europa", laat dan Ritter-Pen schrijfgerei bedrukken, dan kunt u rekenen op korte levertijden. Daarom zijn deze pennen ideaal voor bestellingen op korte termijn. In onze online shop vind je zowel MAG-LITE zaklampen als Victorinox zakmessen, deze twee A-merken, kunnen uitstekend gebruikt worden als personeelsgeschenk. Merkkwaliteit heeft natuurlijk ook zijn prijs, maar soms moet je iets te bieden hebben aan je klanten, zakenpartners of medewerkers. Het betaalt zich op de een of andere manier gegarandeerd terug, daar kunt u zeker van zijn.