Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Anti stress producten kopen met logo

Antistressproducten kopen met logo voor op kantoor of evenement, we kunnen antistressproducten bedrukken vanaf 50 stuks en we kunnen bedrukking of graveren met logo of naam. We hebben stressballen, stress dobbelstenen. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, mailen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

 

Antistressproducten bedrukken met logo en online kopen.

Ontlast stress – met individueel ontworpen stressballen: veelzijdige promotieartikelen in verschillende kleuren ideaal voor kneden, knijpen, persen en gooien, zachte knijpballen met een diameter van 6 cm Gemaakt van hoogwaardig PU-schuim dat je hand knuffelt Uitstekende lasergravure in schitterende kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Antistressproducten met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse antistressproducten met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale antistressproducten met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze antistressproducten met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte antistressproducten voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte antistressproducten voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard relatiegeschenk, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare antistressproducten bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door antistressproducten bedrukken met logo. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte antistressproducten. Je bestelt alle denkbare bedrukte antistressproducten hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier antistressproducten bedrukken.

Stressvermindering en betere concentratie dankzij zachte stressballen.

In het dagelijkse professionele of privéleven zijn er stressvolle fasen of momenten waarop de bloeddruk stijgt. Stressballen kunnen hier   een uitstekende hulp zijn bij het verminderen van stress! Kneden, knijpen of een crush bal gooien, leidt onze hersenen af ​​van de oorzaak van onze stress en kan zo bijdragen aan ontspanning. Als klanten op het laatste moment nog verzoeken om wijzigingen hebben, hebben collega's dringend ondersteuning nodig en komt de deadline gevaarlijk dicht bij, dan kan werken aan een stressbal helpen. Het maakt niet uit of je het met een hand kneedt of knijpt, met je vingers indrukt, op de grond gooit of tegen de muur gooit – deze  promotieartikelen biedt je een uitlaatklep voor je stress. Bovendien zijn antistress harten een soort handmatige afleiding: door je handen in te zetten voor een nogal onbekende activiteit, kunnen gedachte blokken worden losgelaten, zodat je vervolgens op een meer gefocuste en geconcentreerde manier kunt blijven werken. Antistress relatiegeschenken, benieuwd naar de mogelijkheden? De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele anti-stress artikelen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken anti-stress artikelen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Waarom zijn antistressballen ideaal als weggevertje?

De ronde  kreukel ballen  zijn in veel opzichten een ideaal reclamemiddel: In alle situaties die voor betrokkenen stressvol kunnen zijn, zijn mensen blij met de handige stressbal als gezond alternatief voor sigaretten, alcohol, snoep en snacks. Of het nu gaat om evenementen die u sponsort en waar de organisatoren veel te doen hebben, op  beurzen waar bezoekers veel indrukken moeten verwerken of op sportwedstrijden waar velen hun favorieten aanmoedigen, individueel bedrukte stressballen zijn een  populaire weggeefactie. Met deze kneedbaren ballen profiteert u niet alleen van ontspannen, potentiële klanten, maar ook van het immense bereik van de stress, promotionele artikelen: omdat veel mensen hun bal bijvoorbeeld naar hun werk brengen om stress te verlichten, verspreiden ze daar uw reclameboodschap. Dit wordt weer opgemerkt door collega's die aan de ene kant je logo op de bal opmerken, maar ook de gunstige effecten willen uitproberen. Daarnaast: uw medewerkers ontvangen ook graag zo'n  antistress artikel! Voorzie uw medewerkers van een dergelijk product in uw huisstijl en ondersteun hen bij het verminderen van stress. Gepersonaliseerde stressbal in het groen.

In welke versies zijn antistressballen verkrijgbaar?

De antistressballen uit onze winkel zijn rond en hebben een diameter van 6,2 cm. Dankzij hun vorm zijn ze uitermate handig en perfect als knijpbal. Met een gewicht van ongeveer 17 g per bal zijn ze ook te licht  om muren of vloeren te beschadigen, bijvoorbeeld  wanneer ze er tegenaan worden gegooid om te ontspannen. De bal zelf is gemaakt van  zacht, slijtvast PU-schuim die we eenzijdig voorzien van het logo van uw bedrijf of een ander motief. Bij deze producten bedrukken we niet het oppervlak, maar brengen we uw ontwerp op het materiaal aan met hoogwaardige lasergravure. Voor uw gravure is een oppervlakte van 30 × 15 mm beschikbaar. De eersteklas stressballen zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw, wit, fuchsia, oranje, zwart, rood en groen – er is zeker de juiste kleur voor uw  promotieartikel. Bestel vandaag nog uw buitengewone weggeefacties online en profiteer van onze uitstekende kwaliteit, snelle levering en eerlijke prijzen.

Antistressproducten met logo bestellen:

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.