Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk

Trolleys bedrukken met logo

Trolleys bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen trolleys bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor reistassen en koffers ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Trolleys bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde trolleys bedrukken en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare trolleys bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Trolleys met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse trolleys met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale trolley met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze trolleys met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte trolleys voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte trolleys voor je bedrijf. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte trolleys. Je bestelt alle denkbare bedrukte trolleys hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier trolleys laten bedrukken. Reizen uw medewerkers of zakenpartners vaak voor hun werk? Laat dan uw trolleys bedrukken met uw logo en vlieg met uw bedrijf de wereld rond. Laat uw logo luxe graveren of laat de trolleys full colour bedrukken met een foto. Wil je een inspirerende boodschap toevoegen? Ook dat kan in de TBTB shop! Kies voor zachte koffers of luxe harde koffers van kunststof of metaal. Wat je ook doet, bereid je voor op internationale naamsbekendheid!

Waarom is een trolley geschikt als promotieartikel?

Trolleys met een logo hebben een groot voordeel (naast het reclame-effect): de ontvanger hoeft het gewicht van de koffer voor twee weken zomervakantie niet te dragen, maar kan hem comfortabel achter zich aan trekken. Dit beschermt de rug, gewrichten en vaak ook de zenuwen. Ook kunnen twee koffers moeiteloos worden verplaatst als de jongeren bijvoorbeeld niet zelf hun trolley willen trekken. Promotie trolleys zijn de echte redder in tijden van nood, vooral op de lange paden op de luchthaven. Uw klanten en medewerkers zullen niet eens merken dat ze een volgeladen koffer met bedrukking achter zich trekken. Kleine trolleys zijn erg populair voor korte vakanties. Voor een paar outfits en reisbenodigdheden of een zakenreis volstaan ze. Veel trolleys van TBTB-Relatiegeschenken voldoen ook voor enkele maatschappijen voor handbagage aan de maximaal toegestane afmetingen. Dit bespaart u het tijdrovende inchecken van uw bagage en u kunt direct na de landing beginnen, in plaats van te wachten bij de bagageband. Stiptheid gegarandeerd – dankzij de nieuwe reclamewagen! Als je trolleys bedrukt, geef je ze alleen weg aan geselecteerde klanten. Omdat zo'n koffer op wielen uw waardering bijzonder duidelijk uitdrukt. Investeer in goede kwaliteit zodat de boodschap doorkomt. Uw belangrijke en loyale zakenpartner zal jarenlang plezier hebben van de praktische weggeefactie. Maar u kunt medewerkers ook eren met een trolley voor bijzondere inzet. Alle medewerkers in het veld en degenen die regelmatig door het land of zelfs de hele wereld reizen voor vergaderingen, zijn blij met dit hoogwaardige cadeau. U kunt de trolley het beste graveren of bedrukken met uw logo, zodat iedereen direct kan zien dat de medewerker bij uw bedrijf hoort. Voor het deel van de beroepsbevolking dat zelden of niet thuis is van het werk, kunt u de koffers met wielen als bonus aanbieden, bijvoorbeeld aan het einde van het jaar. U kunt ook bedrukte of gegraveerde trolleys gebruiken als reclamemateriaal voor een wedstrijd. Van jongvolwassenen tot oudere reizigers die van reizen houden, bagage past bij bijna elke klant. Een trolley met een logo als aantrekkelijke prijs maakt uw wedstrijd interessant voor een brede doelgroep. Trolley-promotieartikelen zijn zeer functioneel. Afhankelijk van het model kunnen alle benodigde documenten, laptop en zelfs een extra outfit in de bagage worden opgeborgen. Grotere formaten houden kleding en hygiëne producten veilig voor middellange reizen. Dankzij verschillende vakken en riemen blijft alles op zijn plaats, ook als de behandeling op de luchthaven hobbelig is. Met een koffer of trolley geef je de verwachting voor de volgende reis meestal weg. Of het nu gaat om een korte vakantie in een opwindende stad of een strandvakantie aan zee: de time-out wordt vaak verlangd. Op deze manier kan uw weggeefactie genieten van een zeer sterke en vooral positieve emotie bij uw klanten.

Hoe kunnen we op trolleys drukken?

Fatsoen is aan de orde van de dag met zulke hoogwaardige relatiegeschenken. Veel trolleys kunnen worden gegraveerd op een speciaal ontworpen metalen embleem of gewelfd. Overweeg ook personalisatie met enkele namen. Een trolley die individueel is gegraveerd met namen, ziet er gewoon nog persoonlijker en persoonlijker uit. Grotere prints op een voorvak zijn alleen geschikt als de trolley een relatiegeschenk is. Aanwezigheid tonen tijdens de afwezigheid afspraak

Onze aanbeveling

De waterdichte trolley indruk met maximale opbergruimte en een handzaam formaat. De laptop heeft een eigen vak, net als de reservekleding. De spinner trolley met harde schaal voldoet aan de afmetingen van de handbagage van veel luchtvaartmaatschappijen en is daarom ideaal voor frequent flyers. Met deze praktische trolley bespaar je jezelf de vervelende taak van inchecken en ophalen van je bagage, want alles wat je nodig hebt past ook in je handbagage. Als je wilt variëren tussen rugzak en trolley, afhankelijk van de vorm van de dag, is de rugzak trolleys precies goed. De gewatteerde schouderbanden zorgen voor veel comfort op de rug. Bij zware belasting kan de stang razendsnel worden uitgetrokken en glijdt de kleine trolley achter je op zijn wielen.

Relatiegeschenken trolleys custom alten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken trolleys custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken trolleys bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Trolleys met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.