Kleur
Prijs

t/m

Snoepgoed relatiegeschenken gemaakt in Europa

Snoepgoed gemaakt in Europa bedrukken met logo voor op kantoor event, wij kunnen snoepgoed gemaakt in Europa bedrukken vanaf 250 stuks en we kunnen het bedrukken met logo of naam. Ook voor textiel gemaakt in Europa ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Snoepjes & snacks met uw logo gemaakt in Europa

Snoepjes als weggeefacties maken er altijd deel van uit. Jong en oud ontvangen graag een klein eetbaar cadeautje.

Welke leuke promotieartikelen zijn er?

De evergreens onder de promotieartikelen zijn de pepermuntjes​ Maar fruitgom is niet alleen verkrijgbaar in de vorm van beren: auto's, harten, smileys en nog veel meer spartelen in de zakjes. Afhankelijk van het seizoen hebben we ook kerstmannen, konijnen en andere vormen in de aanbieding. Naast fruitgom zijn ook promotieartikelen met pepermunt erg populair. Ontwerp de potten met de pastilles met behulp van elke truc in het boek. Naast de klassieke druivensuiker voor de energieboost tussendoor, zijn mueslirepen ook geschikt als kleine snack. Wij verpakken zoete en zoute snacks en gebak in folie met uw logo erop. Snoepgoed is ook goedkoop en praktisch. Ook de juiste stands en boxen vind je in deze categorie. Of het nu als tablet, paashaas of kerstman is - chocolade smelt uw klanten weg.

Hoe worden snoep en snoep bedrukt met mijn logo?

De meeste snoepjes zijn verpakt in een folie die door middel van digitale bedrukking zijn bedrukt. We kunnen het gebruiken om fotomotieven, kleurovergangen en meer weer te geven. Wij stellen u graag de afdruksjablonen ter beschikking. Flexodruk is ideaal voor grote hoeveelheden en een krap budget. Hier drukken we uw motief z. B. een tot vier kleuren op de film. De doses van z. B. Pepermuntdruppels zijn digitaal of tampondruk. Voor snoep bedrukken we de wikkel - het papier om het snoepje - met uw logo door middel van flexodruk. Het kan bijvoorbeeld kleurrijk zijn. B. om op de geschenkdoos of een snoeppot in retrostijl te gaan, waarin de snoepjes worden gepresenteerd.

Een tip voor zoet reclamemateriaal

Creativiteit is vereist als het om snoep gaat! Speel met de vele verschillende producten en opties. Kies ongebruikelijke vormen, bijv. B. een telefoonhoorn, een klaver of een "thumbs up". Verras uw klanten met een onvergetelijke smaakbeleving, bijv. B. fruitgom met kaneel of snoep met apfelstrudel of Zwarte Woud-kersencake-smaak. Wat dacht je van een gelukskoekje of een mini cake als zoet relatiegeschenk? Geef fijne merkchocolade weg van Ferrero, Ritter Sport, Lindt en meer. Je zult altijd een zoete hit landen!

Snoepgoed gemaakt in Europa met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.