Kleur
Prijs

t/m

Merk


Custom made relatiegeschenken laten maken

Soms vraagt ​​een actie maatwerk! Op maat gemaakte relatiegeschenken en specials zijn onze specialiteit. Het is mogelijk dat we in lage aantallen speciale promotionele artikelen en relatiegeschenken ontvangen. Meestal is de levertijd 3 tot 4 weken, geïnteresseerd? Laat u geheel vrijblijvend informeren over een uniek en origineel relatiegeschenk geheel exclusief voor uw bedrijf, merk of product. U kunt denken aan een relatiegeschenk op een bepaalde manier gemaakt in uw eigen PMS-kleuren of verpakking. We zijn thuis met een eindeloos scala aan producten zoals op maat gemaakte handdoeken, tassen, hoodies, polo's, speakers, paraplu's, hoeden, sleutelhangers. Ben je nieuwsgierig? Laat u inspireren of bekijk hier enkele klantcases.

Custom made relatiegeschenkenDoor custom made relatiegeschenken te laten maken, laat je waardering zien aan de klant.
 Je kunt hierdoor laten zien dat het niet zomaar een relatiegeschenk is, maar een speciaal relatiegeschenk. Je kunt door eigen afmeting, eigen kleuren en vormen uw logo van uw bedrijf laten maken op relatiegeschenken en begin uw naamsbekendheid vergroten. Dit kan leiden tot meer klanten dus meer omzet.

Originele relatiegeschenken 


Een relatiegeschenk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.
Als bedrijf laat je met een origineel relatiegeschenk zien dat je moeite doet voor de klant. De klant zal dit waarderen. Hoe origineler, hoe beter. Daarom is een origineel relatiegeschenken ideaal om te geven.
 


Relatiegeschenken laten maken


Als je relatiegeschenken laat maken is dit product uniek. De relatiegeschenken kan helemaal worden gemaakt naar de wens van de klant. Je kunt de relatiegeschenken helemaal aanpassen, van de kleur tot het formaat. Je laat aan de klant zien dat het niet zomaar een relatiegeschenk is, maar dat je er veel moeite voor hebt gedaan. Dit zal de klant waarderen.

Reclame voor maatregelen.

Je houdt van iets speciaals? Bestel dan geen promotieartikelen uit de kast, maar vraag het ons. Op maat gemaakte aangepaste ontwerpen en nieuwe creaties zijn je manier om anderen een stap voor te zijn. Onderscheid u van de massa en houd rekening met uw klanten. Daarom ontwerpen we promotionele producten op maat. Uniek, individueel en van uw zorg, aangepast aan uw klanten. Onze producten zijn meer dan zomaar een product, omdat ze op zijn best van uw product worden gemaakt. Het resultaat is promotieartikelen met karakter. Om uw klanten precies te bieden waar hun organisatie om draait, vindt u hier ondersteuning van concept en productie tot de logistiek van uw eigen custom made relatiegeschenk. Laat ons u overtuigen. We kijken uit naar een partnership. In de presentatiestudio ontwikkelen, importeren, personaliseren we al bijna 15 jaar individuele en memorabele relatiegeschenken voor klanten in binnen- en buitenland. Dit is hoe we begrijpen hoe we onze oude traditie kunnen verzoenen met hedendaagse vernieuwing. Speciale diensten, creatieve ideeën en onze volledige service garanderen een succesvolle zakelijke relatie met onze klanten.

Custom made relatiegeschenken met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.