© Copyright 2023 TBTB Relatiegeschenken

Alle gepubliceerde informatie op deze website (zowel teksten, als beeldmateriaal) is eigendom van TBTB Relatiegeschenken. Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming materiaal van TBTB Relatiegeschenken te kopiëren, wijzigen, opnieuw te verspreiden, of te publiceren.

Copyright van tbtb.nl

Bij tbtb.nl hechten we veel waarde aan het beschermen van onze intellectuele eigendom en het naleven van het auteursrecht. Op deze pagina vind je informatie over het copyright van onze website en hoe je onze inhoud mag gebruiken.

Het gebruik van de inhoud van tbtb.nl

Alle inhoud op tbtb.nl, waaronder teksten, afbeeldingen en andere media, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Dit betekent dat je onze inhoud niet mag kopiëren, verspreiden, wijzigen of gebruiken zonder onze toestemming. Als je onze inhoud wilt gebruiken, neem dan contact met ons op via info@tbtb.nl en leg uit waarvoor je het wilt gebruiken. We bekijken dan of we je toestemming kunnen geven om onze inhoud te gebruiken en onder welke voorwaarden.

Inbreuk op het copyright van tbtb.nl

Als we constateren dat onze inhoud ongeoorloofd is gebruikt, kunnen we juridische stappen ondernemen om ons auteursrecht te beschermen. Als je denkt dat je per ongeluk inbreuk hebt gemaakt op ons auteursrecht, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen proberen het probleem op te lossen.

Het copyright van derden op tbtb.nl

Op tbtb.nl kunnen ook inhoud en media van derden worden weergegeven. Deze inhoud is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten van de betreffende eigenaar. Als je deze inhoud wilt gebruiken, dien je contact op te nemen met de eigenaar en hun toestemming te verkrijgen. We hopen dat deze informatie je helpt om het copyright van tbtb.nl beter te begrijpen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@tbtb.nl.

Neem contact met ons op

Error 404