Kleur
Prijs

t/m

Merk


Onderbroeken bedrukken met logo

Op TBTB-relatiegeschenken kun je verschillende onderbroeken laten bedrukken. Met meer dan 20 verschillende onderbroeken kun je je eigen gepersonaliseerde logo of tekst op je broekje laten bedrukken. Leuk voor relaties.

Onderbroeken bedrukken: voor verrassende cadeaus!

Logo's, symbolen, grappige, sexy of romantische afbeeldingen.... Een onderbroek met opdruk is een verrassend cadeau. Bijvoorbeeld als giveaway voor mensen die een vrijgezellenfeest vieren of trouwfeest bijwonen. Maar ook voor studentenverenigingen, Valentijnsdag vierders, vriendinnengroepen en sportteams. Wat is er leuker dan een onderbroek met opdruk? Een blijvende herinnering die ook nog eens gedragen kan worden! Zowel voor dames als voor heren zijn er volop mogelijkheden in modellen en kleuren.

Ons assortiment bedrukt ondergoed

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende boxershorts voor de mannen en twee soorten onderbroeken voor de vrouwen. Ook is er een slip voor de heren. De boxershorts zijn er in vier varianten. Hieronder is ook een short van biologisch katoen. Er zijn voor alle onderbroeken, zowel voor de dames als voor de heren, veel kleuren om uit te kiezen.

Welk model onderbroek met opdruk kiezen?

De wijde boxer is meer klassiek, de strakke boxershort is comfortabel en elastisch. Voor elk wat wils dus, maar als het om het grappige effect gaat is de wijde klassieke boxer het leukst. De strakke boxer of de slip zijn eerder romantisch, sportief of sexy. Voor de dames is de spandex tanga natuurlijk sexy en romantisch, terwijl de boxie, een korte strakke boxer van spandex een sportief broekje is dat leuk is voor jong en oud.

Boxershort met opdruk als relatiegeschenk

Denk eens aan bedrukte boxershorts als cadeau voor de mannen. Het is bij uitstek een geschikt mannencadeau om dat het zowel leuk als praktisch is. Het ontwerpen van je eigen bedrukking maakt het bovendien een origineel cadeau met humor. Dankzij onze druktechniek zal de bedrukking niet vervagen en zal de ontvanger keer op keer aan je bedrijf, acties of speciale gelegenheid herinnerd worden. Zelfs aan de waslijn komt je boodschap tot zijn recht!

Onderbroeken met bedrukking zelf eenvoudig ontwerpen

Het ontwerpen van de print is heel eenvoudig via onze website. Je kunt meteen zien hoe het eindresultaat eruit zal zien en je kunt het ontwerp ook eenvoudig aanpassen als het niet bevalt. Probeer eens verschillende kleuren, zowel qua print als qua achtergrond. Het effect is iedere keer anders. Zo stel je zelf een gepersonaliseerde boxershort of slip samen, precies passend bij je bedrijf of bij de gelegenheid. Dankzij het comfort en draaggemak zal de ontvanger de onderbroek maar al te graag dragen.

Je gepersonaliseerde onderbroek bestellen

Al onze onderbroeken, slips en boxershorts zijn door onszelf ontworpen. Maar de tekst die erop komt, kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt natuurlijk ook een plaatje kiezen. Er is keuze uit allerlei afbeelding, maar u De onderbroeken bedrukken we dagelijks, u hoeft dus niet lang te wachten op uw bestelling. Uw pakket is voordat u het weet in huis, ook als u grotere aantallen bestelt.

Verras hem met een boxershort met de dag van de week!

Ben je op zoek naar een grappig cadeau voor mannen? De heren staan erom bekent dat ze vooral graag iets krijgen waar ze in praktische zin iets aan hebben Dan is de onderbroek natuurlijk een prima idee want hij is functioneel. Door de humoristisch tekst wordt het meteen een grappig cadeau. Geef bijvoorbeeld een boxershort voor elke dag van de week of een slip met een ondeugende tekst (alleen voor partners uiteraard!).

Een onderbroek met naam

De boxershort met eigen naam is ook een leuk cadeau. Of bedruk de band met de naam van je brand. De onderbroeken met bedrukking zijn gemaakt van zacht katoen en de elastische tailleband zit heel comfortabel. De boxershorts met tekst of afbeelding zijn snel ontworpen, geproduceerd en bij je bezorgd.

Bedruk ondergoed van hoge kwaliteit

Laat bij ons ondergoed bedrukken en u zult blij verrast zijn door de kwaliteit en de prijs. We zijn van mening dat onderbroeken bedrukken als grappig cadeau niet duur mag zijn. Maar dit hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit minder is. Ook al laat u ondergoed bedrukken en is het een 'fun' artikel, het moet wel degelijk dagelijks gedragen kunnen worden. Het moet net zolang meegaan als ander ondergoed. Bedrukken is een extraatje, een kers op de taart. U kunt er dan ook van op aan dat het door u gegeven cadeau niet al na drie keer wassen in de recyclebak terecht komt. U geeft een geschenk voor goede kwaliteit, waar de ontvanger, naast een glimlach op zijn of haar gezicht, lang draagplezier van zal hebben.

Een onderbroek met opdruk voor alle gelegenheden

Bedrukt ondergoed kan romantisch bedoeld zijn, grappig of als cadeau met een knipoog, net afhankelijk van wat uw bedoeling is. Het is misschien niet het meest voor de hand liggende cadeautje, maar er zijn volop gelegenheden te bedenken waarbij een onderbroek met opdruk een schot in de roos is. We noemden al het vrijgezellenfeest en Valentijnsdag, maar ook als cadeau bij een speciale viering is de onderbroek met bedrukking een leuke verrassing.

Gepersonaliseerde onderbroeken bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde onderbroeken bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare onderbroeken bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken onderbroeken, benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele onderbroeken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken onderbroeken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Onderbroeken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse onderbroeken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale onderbroek met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze onderbroeken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van onderbroeken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte onderbroeken. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte onderbroeken. Je bestelt alle denkbare bedrukte onderbroeken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier onderbroeken laten bedrukken.