Kleur
Prijs

t/m

Merk
Tassen bedrukken met logo als relatiegeschenk

Kleur de straten met uw bedrijfslogo, vergroot uw naamsbekendheid door tassen te bedrukken bij TBTB!. Of luxe boodschappentassen nu van rugzakken, reistassen, laptoptassen of bedrukte tassen van papier houden. Bij ons kunt u verschillende tassen bedrukken met uw unieke logo. Als je op zoek bent naar tassen met prachtige full colour prints of tijdloze zwart-wit prints, dan ben je hier aan het juiste adres. We helpen klanten al meer dan 15 jaar met adverteren door tassen te bedrukken!

Tassen bedrukken, hoe werkt het?

Tassen bedrukken, een van de mooiste en meest veelzijdige producten om te bedrukken die we aanbieden bij TBTB.nl zijn tassen. De reden daarvoor is vrij simpel: de vorm, de grootte, het model, de stof, de textuur en de kleur, ze zijn allemaal eindeloos te variëren. Wij hebben het allemaal, op de site zie je de mogelijkheden, je kiest en stuurt on je logo of tekst, en wij bedrukken de tas voor je club, je team, je vereniging, je feestje of je evenement goodiebag. Als je tassen laat bedrukken bij TBTB.nl relatiegeschenken heb je een uniek product dat niemand zomaar weg zal gooien, dus jouw logo blijft zichtbaar.

Tassen bedrukken met logo, heb je inspiratie nodig?

Bijna alle tassen kunnen we bedrukken, voor metalen producten kunt u ook kiezen voor gravering en lederen relatiegeschenken is een blind druk ook een optie. Bij elk product op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Voor het bedrukken van tassen bent u bij ons bij het goede adres.

Bedrukte tassen, hoe werkt het?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een relatiegeschenk. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte tassen. Je bestelt alle denkbare, bedrukte tassen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier tassen laten bedrukken.

Tassen met logo, benieuwd naar het ontwerp?

Diverse tassen kunnen voorzien worden van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale tas wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze tassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Tassen relatiegeschenkenVoor wie is tassen bedrukken aantrekkelijk?

Omdat het basis product, zijnde de tassen, zo ongeloof betaalbaar zijn, is het tassen bedrukken bij TBTB.nl relatiegeschenken heel erg haalbaar voor elke portemonnee, en omdat je voor bedrukken slechts een kleine meerprijs betaalt kun je je het permitteren om er veel van te laten drukken. Heel veel en deze uit te delen waar en aan wie je maar wil, en jouw merk zal zich verspreiden als een lopend vuurtje. Jouw klant zal het relatiegeschenk zeer waarderen, zeker als je kiest voor de duurzame variant. Het kost een beetje, maar het levert je bedrijf een berg (naamsbekendheid) op.

Tassen bedrukkenVoordelen van tassen bedrukken bij TBTB.nl.

Het voordeel van het tassen bedrukken bij TBTB.nl relatiegeschenken is dat je weet wat je koopt: eersteklas kwaliteit tassen dat om te beginnen. En we kunnen werkelijk alles bedrukken, het maakt niet uit waar de tas van gemaakt is, we kunnen alle soorten tassen bedrukken. Omdat de kwaliteit hoog ligt geven we ook de garantie dat de bedrukking niet zomaar weer loslaat: die is geen product uit China maar een degelijk, Hollands product. Daar staan we voor.

Waarom zou je bedrukte tassen bestellen bij TBTB.nl?

De keuze die je hebt bij TBTB.nl is ongekend. Heb je al gekeken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tassen? Natuurlijk hebben we gewoon katoenen draagtassen, maar wat dacht je van bowlingtassen, documententassen, heuptasjes, boodschappentassen, collegetassen? Of ben jij meer van de golftassen, of de fietstassen, of de auto tassen? Of zullen we het gewoon bij afvaltassen houden? Geloof ons, het kan echt allemaal. En als jouw tas hier toch niet bij zou zitten meld ons dat dan, dan is de kans groot dat we ervoor gaan zorgen at die er gewoon ook komt! Alles voor onze klant, daar doen we het voor.

Bekijk hieronder onze andere pagina’s

Relatiegeschenken tassen, Hoeveel moet ik uitgeven?

De waarde van een tas relatiegeschenk valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij alle relatiegeschenken tassen wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Een Tas laten voorzien van bedrukking maakt het veel persoonlijker. Daaruit blijkt de waarde die je hecht aan een relatie. De wederpartij zal dat op prijs stellen. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u tassen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op.