Categorieën
Kleur

Prijs

t/m

Merk

Levertijd

Tassen relatiegeschenken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Tassen bedrukken, heb je inspiratie nodig? 

Bijna alle tassen kunnen we bedrukken, voor metalen producten kunt u ook kiezen voor gravering en lederen relatiegeschenken is een blind druk ook een optie. Bij elk product op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Voor het bedrukken van tassen bent u bij ons bij het goed adres.

Relatiegeschenken tassen, Hoeveel moet ik uitgeven? 

De waarde van een tas relatiegeschenk valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij alle relatiegeschenken tassen wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Een Tas laten voorzien van bedrukking maakt het veel persoonlijker. Daaruit blijkt de waarde die je hecht aan een relatie. De wederpartij zal dat op prijs stellen. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u tassen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op.

Bedrukte tassen, Hoe werkt het?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een relatiegeschenk. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte tassen. Je bestelt alle denkbare, bedrukte tassen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier tassen laten bedrukken

Tassen met logo, Benieuwd naar het ontwerp? 

Diverse tassen kunnen voorzien worden van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale tas wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze tassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.