Kleur
Prijs

t/m

Merk


Werkshirts bedrukken met logo

TBTB heeft een ruime keuze aan werkoverhemden in haar assortiment. Hoge kwaliteit en ultiem comfort staan ​​daarbij voorop. Je vindt er producten die geschikt zijn om als laagje te dragen, maar ook producten die goed bij je werkbroek passen. Op zoek naar effen bovenkleding? Bekijk dan de MASCOT CROSSOVER-collectie. Hier vind je producten met korte en lange mouwen, V-hals of ronde hals. TBTB werkshirts zijn veelal unisex, maar er zijn ook producten die specifiek voor vrouwen zijn ontworpen qua pasvorm en comfort. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. E-mail info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Werkshirts bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde werkshirts valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare werkshirts bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Werkshirts met bedrijfslogo. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele werkshirts met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl werkkleding zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Werkshirts bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Werkshirts met logo. Wat kun je drukken?

Diverse werkshirts kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale werkshirt met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze werkshirts met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van werkshirts. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte werkshirts. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte werkshirts. Je bestelt alle denkbare bedrukte werkshirts hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier werkshirts laten bedrukken.