Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope sleutelhangers bedrukken met logo

Sleutelhangers bedrukken met logo voor uit delen op beurs of personeel, Wij kunnen sleutelhangers bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam.

Sleutelhangers bedrukt met uw logo bij TBTB. GiveAways bedrukken op sleutelhangers behoort tot de mogelijkheden bij TBTB. Als leverancier van relatiegeschenken en relatiegeschenken met bedrukking kunnen wij de sleutelhanger niet missen. Bedrukte sleutelhangers behoren zelfs tot de meest populaire promotionele producten. Dat is niet heel vreemd, want sleutelhangers bieden oneindig veel voordelen. Het grote en belangrijke voordeel voor bedrijven is natuurlijk dat de bedrukte sleutelhanger op de ring op veel plaatsen door anderen wordt gezien. Het resultaat is een groot bereik en een betere naamsbekendheid. Neem indien nodig contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294-773 002

Relatiegeschenken sleutelhangers bedrukken.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: Hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele sleutelhangers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken sleutelhangers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Sleutelhangers met logo.

Diverse sleutelhangers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale sleutelhanger met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze sleutelhangers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van sleutelhangers.

Bijna alle sleutelhangers kunnen we bedrukken, voor luxe metalen sleutelhangers kunt u ook kiezen voor gravering en lederen sleutelhangers is een blind druk ook een optie. Bij elk sleutelhanger op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van sleutelhangers moet u bij ons zijn.

Sleutelhanger bestellen

De mooiste sleutelhangers bestel je snel en eenvoudig online bij TBTB. Ben je ooit in het donker op zoek geweest naar het sleutelgat van de deur? Los het op met een verlichte sleutelhanger. Zo heb je altijd een lampje bij de hand en gaan er geen sleutelgaten verborgen! Dankzij de led-verlichting verbruikt de lamp zeer weinig stroom en heb je lang plezier van je sleutelhanger!