Kleur

Prijs

t/m

Merk

Powerbanks bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Powerbanks bedrukken van promotieartikelen bij TBTB Relatiegeschenken

Onderweg en de mobiele telefoon is leeg? Iedereen weet het, irriteert iedereen! Met bedrukte powerbanks als reclamemateriaal zorgt uw bedrijf ervoor dat de batterijen van uw klanten volledig opgeladen zijn - laat nu powerbanks bedrukken en blijf gegarandeerd in positieve herinneringen.

Powerbanks MET LOGO. WAT KUN JE DRUKKEN? Diverse Powerbanks kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Powerbank met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Powerbanks met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

HET BEDRUKKEN VAN Powerbanks. LAAT JE INSPIREREN! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Powerbanks. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Powerbanks. Je bestelt alle denkbare bedrukte Powerbanks hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Powerbanks laten bedrukken.

Bestel online Powerbank reclamemateriaal

Powerbanks zijn externe batterijen voor onderweg. Je laadt je favoriete metgezel in het dagelijks leven ver van elk stopcontact. Voor u betekent dit: geen zorgen meer dat uw smartphone, tablet of laptop buitenshuis leeg raakt. Met een Powerbank-reclamemedium zit je reclame niet meer zonder sap. Uw klanten verheugen zich op nuttige relatiegeschenken die ze in hun dagelijks leven kunnen integreren en die ook nog eens heel stijlvol zijn.

Steeds meer gebruikers van mobiele telefoons klagen over lege batterijen. Hoe krachtiger de elektrische apparaten worden, hoe meer batterijcapaciteit ze nodig hebben. Omdat de batterij van smartphones, tablets, etc. niet eeuwig meegaat, wenden steeds meer gebruikers zich tot powerbanks. De toenemende populariteit van draagbare batterijen is ook duidelijk merkbaar in de reclamemedia-industrie. Een powerbank als weggeefactie is een ware rage. Naast pennen, katoenen tassen en koffiemokken behoren powerbanks tot de meest populaire reclamemedia.

Powerbanks bedrukken

Voordelen van Powerbank reclamemateriaal
 

 populaire weggeefactie dankzij de handige functie en hoge voordelen
 diverse toepassingsmogelijkheden
 hoog advertentiebereik door regelmatig gebruik in het openbaar
 royale advertentieruimte voor bedrukken of graveren & nbsp
 ruimtebesparend en gemakkelijk te vervoeren


Powerbank-reclame is effectief en duurzaam en biedt klanten een extreem hoge toegevoegde waarde. Bij TBTB.nl Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om Powerbank op reclamemateriaal te laten bedrukken en uw logo telkens bij gebruik aan uw klanten te presenteren. Laat Powerbank nu advertentiemateriaal printen en maak uw klanten blij.

Hoe werkt een powerbank?

Een powerbank wordt vaak een externe of mobiele oplader genoemd. Dit is technisch echter niet correct, aangezien de laadelektronica direct in de powerbank is ingebouwd. Powerbanks zijn accupacks die meestal zijn uitgerust met lithium-ion- of lithium-polymeer-accu's om mobiele USB-apparaten op te laden. De powerbank zelf wordt opgeladen via een computer, laptop of stopcontact. Er werd een uitgangsspanning van 5V gespecificeerd zodat powerbanks geschikt zijn voor veel eindapparaten. Powerbanks hebben in principe USB- of micro-USB-poorten, waarop, afhankelijk van de capaciteit, meerdere apparaten kunnen worden opgeladen. 

Capaciteit van Powerbank-reclamemateriaal 

Naast het ontwerp en de lay-out van een Powerbank-reclamemedium, moeten ook de technische kenmerken zoals capaciteit (mAh = milliampère-uur), stroom (A) en spanning (V) in aanmerking worden genomen bij het nemen van een aankoopbeslissing. De miniversies starten met een capaciteit van 1.000 mAh. Promotionele Powerbanks met deze capaciteit komen in de vorm van een sleutelhanger. Deze weggeefactie kan praktisch worden gedragen als noodbatterij en voorziet smartphones, tablets, netbooks en algemene mobiele apparaten van voldoende stroom.

Zo'n powerbank batterij met logo biedt bijvoorbeeld een capaciteit van 3.000, 4.000, 4.400, 5.000 of zelfs 10.000 mAh. Maar hoe hoog de capaciteit ook is, alle modellen hebben één ding gemeen: de mobiele opladers zijn handig en robuust. De Powerbank is als reclameartikel verkrijgbaar in een ovale, rechthoekige, langwerpige, staafvormige, ronde en platte variant. Platte powerbanks zijn vooral populair bij klanten vanwege hun ruimtebesparende opslagmogelijkheden.

Terwijl een powerbank met 2.200 mAh voldoende is voor een volledige smartphone-lading, brengt 5.000 mAh de batterij van je mobiele telefoon twee keer op 100%. Powerbanks met een hogere reserve zijn ook geschikt als promotieartikelen. De kleine powerpacks hebben een capaciteit van maar liefst 20.000 mAh en voorzien je tablet of laptop zelfs van stroom. Maar hoe hoog de capaciteit ook is, één ding hebben alle Powerbank-modellen gemeen: ze kunnen uitstekend worden gebruikt als reclamemedia. 

Laat Powerbank uw logo laten bedrukken op promotieartikelen

Als u op zoek bent naar een zinvolle weggeefactie die uw klanten gegarandeerd overtuigt en echt welkom is, moet u Powerbank laten bedrukken met een logo. De kleine laadstations passen in elke koffer, in elke zak en in bijna elke broek- of jaszak. In uw vrije tijd, op het werk of op reis zijn de handige accessoires altijd bij u zodat uw reclameboodschap breed wordt gebruikt. 

Bedrukte powerbanks van TBTB.nlpowerbanks bedrukken

Of het nu gaat om goedkope powerbanks als weggeefacties, bijzonder krachtige powerbanks voor smartphones en tablets, modellen met praktische extra functies of nobele powerbanks met lasergravure, in de online shop van TBTB Relatiegeschenken vindt u gegarandeerd het juiste advertentiemateriaal voor uw advertentie-intenties. En zo niet, bel ons dan op 0294 773002 of schrijf ons een e-mail naar info@tbtb.nl . We helpen je ook graag. 

Klanten die Powerbanks als promotieartikelen gebruikten, hadden ook:

RELATIEGESCHENKEN Powerbanks. BENIEUWD NAAR EEN ONTWERP?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Powerbanks relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Powerbanks bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.