Kleur
Prijs

t/m

Merk
Powerbanks bedrukken met logo

Powerbanks bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, wij kunnen powerbanks bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor draadloze opladers bedrukken en oplaadkabels ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Powerbanks bedrukken en online kopen.

Een powerbank bedrukken en online kopen als relatiegeschenk? Powerbank is uitstekend, het zal voor iedereen van pas komen. Onze smartphone is sneller leeg dan we zouden willen en ook andere apparaten kunnen op elk moment mobiele stroom gebruiken. Er zijn zowel speciale bedrukte zonne-energie powerbanken als powerbanks in verschillende kleuren. En vergeet de draadloze powerbank niet! Onderweg en de mobiele telefoon is leeg? Iedereen weet het, irriteert iedereen! Met bedrukte powerbanks als reclamemateriaal zorgt uw bedrijf ervoor dat de batterijen van uw klanten volledig opgeladen zijn – laat nu powerbanks bedrukken en blijft gegarandeerd in positieve herinneringen.

Powerbanks met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse powerbanks met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale powerbank met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze powerbanks met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte powerbanks voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte powerbanks. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte powerbanks voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte powerbanks hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier powerbanks laten bedrukken.

Bestel online powerbank reclamemateriaal

Powerbanks zijn externe batterijen voor onderweg. Je laat je favoriete metgezel in het dagelijks leven ver van elk stopcontact. Voor u betekent dit: geen zorgen meer dat uw smartphone, tablet of laptop buitenshuis leeg raakt. Met een Powerbank reclamemedium zit je reclame niet meer zonder sap. Uw klanten verheugen zich op nuttige relatiegeschenken die ze in hun dagelijks leven kunnen integreren en die ook nog eens heel stijlvol zijn. Steeds meer gebruikers van mobiele telefoons klagen over lege batterijen. Hoe krachtiger de elektrische apparaten worden, hoe meer batterijcapaciteit ze nodig hebben. Omdat de batterij van smartphones, tablets, etc. niet eeuwig meegaat, wenden steeds meer gebruikers zich tot powerbanks. De toenemende populariteit van draagbare batterijen is ook duidelijk merkbaar in de reclamemedia industrie. Een powerbank als weggeefactie is een ware rage. Naast pennen, katoenen tassen en koffiemokken behoren powerbanks tot de populairste reclamemedia.

Voordelen van Powerbank reclamemateriaal

• populaire weggeefactie dankzij de handige functie en hoge voordelen • diverse toepassingsmogelijkheden

• hoog advertentiebereik door regelmatig gebruik in het openbaar

• royale advertentieruimte voor bedrukken of graveren & nbsp

• ruimtebesparend en gemakkelijk te vervoeren Powerbank reclame is effectief en duurzaam en biedt klanten een extreem hoge toegevoegde waarde. Bij TBTB.nl Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om Powerbank op reclamemateriaal te laten bedrukken en uw logo telkens bij gebruik aan uw klanten te presenteren. Laat Powerbank nu advertentiemateriaal printen en maak uw klanten blij.

Hoe werkt een powerbank?

Een powerbank wordt vaak een externe of mobiele oplader genoemd. Dit is technisch echter niet correct, aangezien de laadelektronica direct in de powerbank is ingebouwd. Powerbanks zijn accupacks die meestal zijn uitgerust met lithiumion of lithiumpolymeeraccu's om mobiele USB-apparaten op te laden. De powerbank zelf wordt opgeladen via een computer, laptop of stopcontact. Er werd een uitgangsspanning van 5 V gespecificeerd zodat powerbanks geschikt zijn voor veel eindapparaten. Powerbanks hebben in principe USB of micro-USB-poorten, waarop, afhankelijk van de capaciteit, meerdere apparaten kunnen worden opgeladen.

Capaciteit van Powerbank reclamemateriaal

Naast het ontwerp en de lay-out van een Powerbank reclamemedium, moeten ook de technische kenmerken zoals capaciteit (mAh = milliampère-uur), stroom (A) en spanning (V) in aanmerking worden genomen bij het nemen van een aankoopbeslissing. De miniversies starten met een capaciteit van 1000 mAh. Promotionele Powerbanks met deze capaciteit komen in de vorm van een sleutelhanger. Deze weggeefactie kan praktisch worden gedragen als noodbatterij en voorziet smartphones, tablets, netbooks en algemene mobiele apparaten van voldoende stroom.

Zo'n powerbank batterij met logo biedt bijvoorbeeld een capaciteit van 3.000, 4.000, 4.400, 5.000 of zelfs 10.000 mAh. Maar hoe hoog de capaciteit ook is, alle modellen hebben één ding gemeen: de mobiele opladers zijn handig en robuust. De Powerbank is als reclameartikel verkrijgbaar in een ovale, rechthoekige, langwerpige, staafvormige, ronde en platte variant. Platte powerbanks zijn vooral populair bij klanten vanwege hun ruimtebesparende opslagmogelijkheden.

Terwijl een powerbank met 2200 mAh voldoende is voor een volledige smartphone lading, brengt 5000 mAh de batterij van je mobiele telefoon twee keer op 100%. Powerbanks met een hogere reserve zijn ook geschikt als promotieartikelen. De kleine powerpacks hebben een capaciteit van maar liefst 20.000 mAh en voorzien je tablet of laptop zelfs van stroom. Maar hoe hoog de capaciteit ook is, één ding hebben alle Powerbank modellen gemeen: ze kunnen uitstekend worden gebruikt als reclamemedia.

Laat Powerbank uw logo laten bedrukken op promotieartikelen

Als u op zoek bent naar een zinvolle weggeefactie die uw klanten gegarandeerd overtuigt en echt welkom is, moet u Powerbank laten bedrukken met een logo. De kleine laadstations passen in elke koffer, in elke zak en in bijna elke broek- of jaszak. In uw vrije tijd, op het werk of op reis zijn de handige accessoires altijd bij u zodat uw reclameboodschap breed wordt gebruikt.

Bedrukte powerbanks van TBTB.nl

Of het nu gaat om goedkope powerbanks als weggeefacties, bijzonder krachtige powerbanks voor smartphones en tablets, modellen met praktische extra functies of nobele powerbanks met lasergravure, in de online shop van TBTB Relatiegeschenken vindt u gegarandeerd het juiste advertentiemateriaal voor uw advertentie intenties. En zo niet, bel ons dan op 0294 773002 of schrijf ons een e-mail naar info@tbtb.nl. We helpen je ook graag.

Relatiegeschenken powerbanks. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele powerbanks relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken powerbanks bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Powerbanks met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.