Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope jassen bedrukken met bedrukken

Bedrukte jassen springen meteen in het oog! Of je nu kiest voor een logo, websitenaam, afbeelding of slogan. Met jassen bedrukken met logo zet u uw bedrijf in de kijker. In onze collectie hebben we veel goedkope jassen die speciaal zijn ontworpen om te worden bedrukt met reclame. U kunt uw eigen PMS-kleur aanleveren om de volledige kleuren te gebruiken. Je kunt zelf de positie kiezen. Bekijk nu en bestel de bedrukte jassen vandaag nog!

Jassen bedrukken of borduren

Printjassen - clubjassen - Winterjassen - Promotionele jassen - Bomberjack - Teamjassen - Sweatjack - Softshelljassen - spijkerjas

Jassen met logo. Wat kun je drukken? Diverse Jassen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale jas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Jassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Het bedrukken van Jassen. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een jassen bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Jassen. Je bestelt alle denkbare bedrukte Jassen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Jassen laten bedrukken.

Jassen met hun eigen logo

Voor optimale uitrusting zodat uw medewerkers ook in de herfst en winter een uniforme reclamepresentatie hebben. Promotionele jassen met bedrijfslogo als promotieartikelen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitrustingen. Nieuwe stijlen op het gebied van jassen bedrukken gemaakt van hoogwaardige materialen zijn verkrijgbaar in onze online shop. We hebben softshelljassen, chique clubjassen, mollige winterjassen of een trendy bomberjack met reclame, evenals de populaire sweatjassen en sportieve teamjassen voor clubs, evenals een uitzonderlijk spijkerjack.

Of het nu gaat om een ​​mascot bedrijfsjas, modieuze fleecejassen voor speciale evenementen of voor sport- of promotionele activiteiten - alle jassen kunnen worden bedrukt of geborduurd met een reclamedruk of een individuele advertentie of een advertentietekst en clublogo. De volgende winter komt eraan.

Een seizoen dat je moet ontmoeten met de juiste kleding: jassen. Er zijn drie essentiële eisen voor individueel bedrukte werkjassen met bedrijfslogo: bescherming tegen kou, regen en ademend vermogen. Of natuurlijk een combinatie hiervan. We bieden ook een breed assortiment jassen die speciaal zijn ontworpen voor textielafwerking door middel van borduren of bedrukken. De goedkope jassen met logo hebben verborgen ritsen op de borst en achterkant, zodat het borduurwerk alleen van buitenaf kan worden bevestigd, zodat de binnenvoering niet wordt beschadigd. En zelfs waterafstotende jassen zijn gecoat zodat ze bedrukt kunnen worden. Ontwerp nu promotionele artikelen voor clubjassen met uw eigen ontwerp en bestel online, goedkope jassen op rekening bij TBTB Relatiegeschenken.

Borduur jassen - print jas met logo

Het verfijnen van goedkope jassen met bedrijfslogo's als werkjassen is onze corebusiness in het bereik van 15.000 promotieartikelen. Bij het selecteren van de softshell-jassen en sweatshirt-jassen, evenals alle andere promotionele jassen, hebben we veel nadruk gelegd op merkproducten in onze textielcollectie. Merkjassen die qua vorm, materiaal en stijl aan uw wensen voldoen om u te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Afhankelijk van hun maat en pasvorm kunnen onze jassen en promotionele jassen worden bedrukt of geborduurd in maximaal 17 posities en zorgen voor een professionele reclamepresentatie en tegen budgetvriendelijke prijzen. Bescherm werknemers en klanten tegen wind en regen en verras ze met hoogwaardige werkjassen en promotionele jassen, waterdicht, ademend en stijlvol.

Bestel winterjassen met online reclame

Een groot deel van de jassen met reclamedruk is windbestendig, waterafstotend, geïsoleerd. Houd de kou buiten en de warmte binnen met onze jassen met logo en promotionele jassen. Speciale innovaties zoals "Shieltech" en "Thermotech" voldoen aan deze eisen. De juiste keuze (waterdicht, waterafstotend en waterafstotend) is vooral belangrijk voor regen- en windjassen. Bij winterjassen maken we onderscheid tussen zeer koud, koud en koel. Onze warmteclassificaties helpen u bij het maken van de juiste keuze van jassen.

De volgende bedrukkingsmethoden zijn beschikbaar:

1. Borduren: Met garenkleuren die bij elk logo passen, is borduren nog steeds een populaire keuze voor reclame

2. Embossing: De embossing zorgt voor een subtiele tone-in-tone look met een kleur die wordt aangebracht door hot stamping. Ideaal voor waterdichte stoffen en kan bijna overal worden aangebracht. Onbeperkte wasbaarheid en 3D-effect

3. Lasergravure: Lasergravure kan op vrijwel elke plaats op gladde oppervlakken worden aangebracht. Ideaal voor het middelste kleurbereik van de jassen. Onbeperkte wasbaarheid

4. Zeefdruk: een beproefde advertentiemethode die levendige en duurzame afbeeldingen op bijna elk materiaal mogelijk maakt. De goedkoopste keuze voor grote en veelkleurige advertenties. Ideaal voor overhemden.

5. Infusion: een onmerkbare reclame, vlijmscherp met een hoge resolutie. Biedt onbeperkte kleuren in één opstelling.

Borduur werkjassen met bedrijfslogo

Hoogwaardige jassen en promotionele jassen voor reclamedoeleinden ontworpen voor een geweldige prijs met een