Kleur
Prijs

t/m

Merk

Sporttassen bedrukken, relatiegeschenken sporttassen

Een sporttas bedrukken met een logo? Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk dat door anderen goed zal worden ontvangen? Bedrukte sporttassen zijn uitstekend. Houdt uw relatie van sporten of wilt u zelf een sportieve uitstraling creëren? U kunt de bedrukte sporttassen onder uw eigen medewerkers verdelen of een bijzonder cadeau geven aan uw leverancier, klant of relatie.

Sporttassen bedrukken, hoe zie het er uit?

Bijna alle sporttassen kunnen we bedrukken, voor luxe sporttassen kunt u ook kiezen voor bordureing en lederen sporttassen is een blind druk ook een optie. Bij elk sporttas op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van sporttassen moet u bij ons zijn. Diverse sporttassen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale sporttas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze sporttassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte sporttassen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor sporttassen bedrukken. Je bestelt alle denkbare sporttassen bedrukken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier sporttassen laten bedrukken.

sportieve kwestie: individuele bedrukking van tassen met een logo

Sport staat centraal in een goede balans tussen werk en privé. Een uitgebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging moeten in elke levensstijl worden geïntegreerd. Motiveer uw klanten en medewerkers voor sportieve activiteiten en gebruik sporttassen bedrukt met een logo als promotieartikelen.

Sporttas bedrukken of reistas bedrukken?

Sporttassen moeten vooral één ding zijn: praktisch. Hierin is ook voldoende ruimte voor sportkleding, een drinkfles en een handdoek. Daarom zijn de meeste sporttassen erg ruim. Ze kunnen ook als reistas worden gebruikt. Ze zijn perfect voor een weekendtrip. Sporttassen of reistassen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. De minder sportieve klanten kunnen de tas gewoon gebruiken voor vakantie. Kleurrijke kleuren en verschillende modellen bieden een ruime keuze, zodat er voor elk doel en gelegenheid een passend artikel is.

Wat maakt een sporttas een goede weggeefactie?

De categorie tassen is tot de rand gevuld in onze online shop. Er zijn veel promotionele sporttassen verkrijgbaar. Maar wat maakt deze producten een goede weggeefactie? Allereerst is een grote sporttas een geschenk met directe productvoordelen. De ontvanger maakt vaak gebruik van het promotieartikel. Tassen worden zowel in het privéleven als voor werkgereedschap gebruikt. Uw klanten zullen het waarderen als ze u een praktisch cadeau geven. Daarnaast is een bedrukte tas een ideaal reclamemedium voor uw bedrijf. De ontvangers zijn bedrukt met hun eigen logo en zullen uw reclameboodschap nog lang blijven uitdragen. Sportief, casual, modern - al deze eigenschappen worden dan automatisch geassocieerd met uw logo wanneer u naar het bedrukte promotie-item kijkt.

Hoe bedrukken we sporttassen met het logo?

Een grote advertentieruimte maakt een individuele sporttas mogelijk. Er is voldoende ruimte om een ​​logo te laten bedrukken. Ontwerp de tas naar jouw wensen. Het adverteren van een clublogo is net zo nuttig als de reclameboodschap van een bedrijf. Het motief wordt meestal op het voorvak of de flap bovenaan geplaatst. Informatie over de beschikbare advertentieruimte vindt u direct op de productpagina. Zeefdruk of transferdruk wordt meestal gebruikt als het type afdruk gebruikt. Hierdoor kan uw logo in effen kleuren op de reistas worden aangebracht. Het voordeel van dit type bedrukking is de lage prijs. U bent ook welkom om onze klantadviseurs te benaderen met uw ideeën en ideeën.

Waar kunnen sporttassen worden gebruikt als promotieartikelen?

ls je reistassen of sporttassen als reclamemateriaal ziet, denk je natuurlijk aan een sportclub . Of het nu gaat om voetbal, atletiek of tennis, alle leden van de club of het team zijn blij met het praktische gebruiksvoorwerp. Een ruim hoofdvak biedt voldoende ruimte voor alle sportartikelen. Naast de productvoordelen van een sporttas is er natuurlijk de uniforme uitstraling van het team. Als alle leden dezelfde tas met dezelfde druk hebben, is een gemeenschapsgevoel onvermijdelijk. En deze saamhorigheid is de basisbouwsteen voor een functionerend team. Uw club straalt dit vervolgens uit naar de buitenwereld. Sporttassen bedrukken is zeker een optie voor clubs.

Maar bedrijven moeten ook reistassen printen. Vooral voor verkopers en vertegenwoordigers is dit een geschikt geschenk. Het is logisch om de give away te kiezen en af ​​te drukken in een geschikte kleur voor het bedrijf. Uw medewerkers presenteren uw bedrijfslogo zodat ze duidelijk zichtbaar zijn voor elke klant. Tegelijkertijd kunnen alle documenten voor de reis compact worden opgeborgen en vervoerd. Hoogwaardige en bedrukte tassen zorgen ook voor professionaliteit. Het volgende onderhandelingsgesprek wordt dus een groot succes. Kies reistassen als promotieartikelen en profiteer van de vele voordelen die bedrukte tassen met zich meebrengen.

Over reistassen als relatiegeschenk ook blije kinderenin schoolgaande leeftijd. Als de sporttas of rugzak te klein wordt, moet een groter stuk bagage worden gekocht. Uw jonge klanten zijn goed uitgerust met een reistas voor de volgende excursie of schoolkamp. Een verstelbare schouderband is belangrijk voor deze doelgroep. Daarnaast mag de tas niet zwart maar gekleurd zijn. Kinderen vinden het kleurrijk! Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen in onze online winkel. Het bedrukken van een sporttas voor jongeren is vooral de moeite waard omdat ze veel reizen. Uw reclameboodschap wordt heel gemakkelijk doorgegeven. Een positieve toevoeging: ook uw bedrijf laat een goede indruk achter bij de ouders.