Kleur
Prijs

t/m

MerkBadjassen bedrukken met logo

Badjassen bedrukken met logo voor je klanten of als cadeau. Wij kunnen badjassen bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor slippers en handdoeken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Badjassen bedrukken en online kopen.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door badjassen bedrukken met logo. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor badjassen bedrukken en online kopen. Je bestelt alle denkbare bedrukte badjassen hier bij TBTB-relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier badjassen laten bedrukken of borduren.

Badjassen met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse badjassen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale badjas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze badjassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Badjassen hebben talloze toepassingen voor zowel binnen als buiten. Terwijl badjassen in het verleden overwegend wit en effen waren, zijn badjassen tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren met unieke patronen en speelse ontwerpen. Verander je badjas van TBTB van mooi naar sprankelend door je badjas te borduren. Een badjas met borduursel ziet er mooi en eigenwijs uit, is zeker exclusief en perfect om cadeau te doen. Bij ons kunt u uw badjas met borduursel ontwerpen en het borduursel door ons laten aanbrengen. U kunt ook een badjas bestellen waar uw bedrijf/hotel op staat en is voorzien van een naam of logo.

Badjassen borduren

De badjas kan zowel binnen als buiten eindeloos worden gebruikt. maar voordat de gewaden voornamelijk wit en eenvoudig waren, zijn er tegenwoordig verschillende gekleurde gewaden in unieke modellen en met speelse patronen. Transformeer je gewaad van mooi naar oogverblindend door het te borduren. Het gewaad met borduursel ziet er lekker eigenwijs uit, het is ongetwijfeld exclusief en perfect als cadeau. Bij ons kun je badjassen borduren ontwerpen met tekst en het borduursel op je laten aanbrengen. U kunt ook een badjas bestellen met een tekst voor uw bedrijf/hotel en deze laten bedrukken met een naam of logo. Maak van een klassieke badjas een modern, vrolijk kledingstuk! Bestel een badjas en laat hem borduren op TBTB-relatiegeschenken. We werken alleen met de beste borduurmachines voor een oogverblindend resultaat. Daarnaast leveren we binnen 8-10 werkdagen. Voordelen genoeg voor het online kopen van een badjas.

Bedrukte badjassen voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte badjassen voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare badjassen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken badjassen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken badjassen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken badjassen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bestel snel en eenvoudig je cadeau

Op TBTB.nl is het mogelijk om snel en eenvoudig je cadeaus te bestellen. Dankzij de betaalmogelijkheid met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betaalproces snel afgerond. Mocht u bij het bestellen nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dat kan via de handige chat op de site, maar je kunt ook mailen naar verkoop@tbtb.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Badjassen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.