Kleur
Prijs

t/m

Merk

Selfie sticks bedrukken met logo

Laat je merk opvallen met bedrukte selfie sticks! Ontdek waarom bedrukte selfie sticks een slimme keuze zijn voor effectieve merkpromotie. Kwaliteit, aanpasbaarheid en snelle levering – wij bieden alles wat je nodig hebt, ook gsm Standaarts. Neem contact met ons op en laat je logo stralen!

Selfie sticks bedrukken en online kopen

De waarde van een gepersonaliseerde selfie sticks bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare selfie sticks bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Selfie sticks met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse selfie sticks met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale selfie stick met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze selfie sticks met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Ons motto "Goedkoop, Snel & Betrouwbaar" zegt het allemaal! We printen je selfie sticks in topkwaliteit tegen onverslaanbare prijzen. We garanderen u ook snelle levertijden en een zelfverzekerde en vlotte orderverwerking door ons TBtB serviceteam. U heeft alleen kleine hoeveelheden bedrukte promotieartikelen nodig? Blader door onze winkel voor individuele promotionele artikelen van hoge kwaliteit die in kleine hoeveelheden kunnen worden bedrukt voor uw bedrijf. Welke printmethode mogelijk is voor uw weggeefactie hangt sterk af van het materiaal en de oppervlakte van het onderwerp. Nauwkeurige informatie over afdrukformaten en technieken u vindt in de productdetails van uw gewenste promotieartikel.

Bedrukte selfie sticks voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte selfie sticks. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte selfie sticks voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte selfie sticks hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier selfie sticks laten bedrukken.

Relatiegeschenken selfie sticks custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken selfie stick custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken selfie sticks bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Waarom een selfie sticks als promotieartikelen!

In het tijdperk van digitale inboorlingen zijn smartphones en tablets een helemaal onderdeel geworden van het dagelijks leven! Technologie die ons leven gemakkelijker maakt, wordt voortdurend ontwikkeld en er komen regelmatig nieuwe technische vernieuwingen bij! Met de technische ontwikkelingen kwamen sociale media en vooral voor tieners en jongvolwassenen zijn Facebook, Instagram net als Co al lang een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven. Een paar jaar geleden werden selfies de populairste post op de vele sociale netwerken. Of het nu gaat om de selfie van de nieuwe outfit, op vakantie of met vrienden ... Om gemakkelijker en zonder hulp van buitenaf foto's en selfies te kunnen maken voor adembenemende landschappen, is er de felbegeerde selfiestick! De mobiele telefoon kan aan de praktische sticks worden bevestigd en er kan een foto worden gemaakt met een geïntegreerde ontspanknop die is verbonden met de smartphone.

Hoe werken selfiesticks?

Bijna elke smartphone kan via een verstelbare houder aan de selfiesticks worden bevestigd. De meeste modellen hebben een kabel geïntegreerd in de smartphonehouder, die is aangesloten op de audio toegang op je smartphone kan. Door deze kabel hoeft er geen bluetooth te worden gebruikt, waardoor de verbinding tussen de stick en de mobiele telefoon gedurende de gehele levensduur stabiel blijft. Een knop op het handvat van de selfiestick dient als een camera-trigger en maakt de bediening van deze individuele weggeefactie kinderspel. De smartphone houders in onze categorie zijn vaak uitschuifbaar en worden geleverd in hoogwaardige tassen voor transport. Vanwege de eenvoudige bediening vervangen de sticks vaak de noodzaak om aparte camera's mee te nemen op reis. Een logoprint op de unieke reclameartikelen maken de beugels tot een heel bijzondere advertentie voor uw bedrijf!

Bluetooth of kabel? De meeste modellen in ons assortiment zijn via een kabel verbonden met de audio toegang van de smartphone. Een Bluetoothverbinding is dus niet nodig. In principe zijn er ook veel fabrikanten waarvan de selfiesticks via bluetooth en een speciale app met de betreffende mobiele telefoon zijn verbonden. Dit maakt een praktische draadloze Bluetoothverbinding mogelijk! De verbinding via bluetooth of Wire is onafhankelijk van iOS- of Androidsmartphones en wordt online uitgelegd in de respectievelijke productbeschrijvingen.

Welke extra functies bevat de smartphone accessoire?

Bedrukte selfiesticks zijn de trend! De trendy smartphone steunen worden geleverd met enkele extra functies als accessoires voor mobiele telefoons: sommige van de trendy promotieartikelen kunnen zelfs worden omgebouwd tot een statief voor de smartphones. Er kunnen bijvoorbeeld ook langere video's worden gemaakt. Geïntegreerde kabels zorgen ervoor dat de Selfie Stick gemakkelijk kan worden aangesloten op de mobiele telefoon. Andere sticks maken verbinding met uw apparaat via bluetooth in plaats van via een USB-kabel. Sommige selfiesticks kunnen ruimtebesparend worden vervoerd dankzij een intrekbare houder, waardoor het reclamemateriaal nog handiger is voor op reis. Print simpele zwarte sticks voor uw bedrijf of gebruik felle kleuren. Met ons uitgebreide assortiment kent uw fantasie geen grenzen.

Voor welke smartphones zijn selfiesticks geschikt?

Het maakt niet uit of iPhone of Samsung Galaxy ... IOS of Android besturingssysteem ... De praktische selfiesticks zijn compatibel met bijna elke smartphone. Meer details vindt u online in de individuele productbeschrijving van het reclamemateriaal.

Selfie sticks met logo bestellen.

Mobile accessoires met logo bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.