Kleur
Prijs

t/m

MerkGoedkope handdoeken bedrukken met logo

Handdoeken bedrukken, borduren of weven Wil je handdoeken bedrukken, borduren of zelfs helemaal op maat geweven met jouw merk of logo? Bestel dan bij TBTB bedrukte handdoeken of strandlakens voor de promotie van je bedrijf of merk. TBTB is al jaren toonaangevend in het produceren, bedrukken, borduren en leveren van allerlei soorten handdoeken en hamamdoeken. Ervaar ook onze kwaliteit en laagste prijzen voor bedrukte handdoeken of op maat geweven strandlakens. Wij zijn specialist in het op maat produceren van strandlakens en hamamdoeken, waarbij je logo of merk wordt ingeweven in de gehele handdoek. Neem gerust contact op voor een gratis proef of vrijblijvende offerte.

Handdoeken bedrukken, wat is er mogelijk?

Handdoeken bedrukken vanaf 2,85 met 250 stuks. Wilt u een reclamemedium gebruiken dat een enorm gebied biedt voor uw reclameboodschap? Wilt u dat uw weggeefactie uw klanten vergezelt in het dagelijks leven? Wilt u het bereik van uw reclame een beetje vergroten? Kies dan handdoeken bedrukking als reclamemateriaal. Handdoeken bedrukken biedt uw bedrijf vele voordelen: het laten bedrukken van een handdoek of standlaken brengt uw reclame naar al die plaatsen waar mensen hun vrije tijd doorbrengen en genieten van hun leven.

Gepersonaliseerde handdoeken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde handdoeken en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Handdoeken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Handdoeken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse handdoeken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale handoek met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze handdoeken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Het bedrukken van handdoeken. Laat je inspireren!Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Handdoeken. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte handdoeken. Je bestelt alle denkbare bedrukte handdoeken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Handdoeken laten bedrukken.

Promotionele handdoeken - Uw reclame in droge doeken

Promotionele handdoeken vanaf 10 stuks. handdoekreclame is modern en goed ontvangen! En wij zorgen ervoor dat uw handdoekreclame binnen de kortste keren bij u thuis aankomt dankzij snelle levering. Wilt u vooraf al zien hoe uw promotionele handdoeken eruit komen te zien? Upload dan het logo en onze gratis logoservice maakt direct een printvoorbeeld van uw promotionele handdoek. Nu kunt u zelfs rechtstreeks uw toestemming geven voor promotionele artikelen voor handdoeken en gaan we onmiddellijk afdrukken. Liever vooraf je promotionele handdoek controleren op gevoel en kwaliteit? Dan sturen we je graag een blanco monster van je handdoeken weggeefactie. Zo kunt u in alle rust uw promotiedoeken leren kennen.

Relatiegeschenken handdoeken.

Benieuwd naar een ontwerp? De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele handdoeken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken handdoeken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Ontwerp je handdoek naar wens

U hoeft geen designprofessional te zijn om uw eigen kunstwerk bij ons in te dienen. Mail ons het ontwerp voor het bedrukken of borduren van uw handdoek en wij sturen u een vrijblijvende offerte via de mail. Uiteraard accepteren wij ook uw eigen ontwerpen voor het bedrukken van uw handdoek of een ander item uit ons assortiment.

Uitgebreid advies voor u

Wij adviseren u graag op onze hotline 0294 773002 bij alle vragen over ons assortiment en onze dienstverlening. Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag op elk moment telefonisch of per e-mail met advies en assistentie, ondersteunen u bij het maken van het benodigde printbestand en verduidelijken het proces van het gehele printproces. We kijken uit naar uw vragen! Borduur of print een handdoek naar keuze voor uzelf, uw familie, vrienden, maar ook voor zaken, bijv. Hotel / hotelbedrijf, pension, wellnessruimte, sauna en ook als weggeefactie, promotieartikelen.