Kleur
Prijs

t/m

Merk
Regenkleding bedrukken met logo

Regenkleding bedrukken met logo voor in de regen of slechte dagen, Wij kunnen regenkleding bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of graveren met logo of naam.

Ook als het regent, wilt u natuurlijk dat uw medewerkers er representatief uitzien en als uw medewerkers worden herkend. Print daarom voor iedereen een regenjas. TBTB biedt een breed assortiment regenkleding en garandeert niet alleen de kwaliteit van de kleding, maar ook de bedrukking. Wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Regenkleding - bescherming tegen vocht en goede reclamemedia

Als de klant in de regen staat, is dat niet goed voor de zaken. Regenkleding beschermt tegen nattigheid van bovenaf, voorkomt zo afkoeling en zorgt voor een beter humeur voor degenen die ondanks zwaar weer de straat op moeten en de paraplu thuis zijn vergeten. Regenkleding bedrukt met een logo is een goed reclamemedium dat het logo van het bedrijf discreet door de drager verspreidt, aangezien de praktische kledingstukken buitenshuis worden gebruikt.

Gepersonaliseerde regenkleding bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde regenkleding bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare regenkleding bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Regenkleding met logo. Wat kun je drukken?

Diverse regenkleding kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale regenkleding met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze regenkleding met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van regenkleding. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte regenkleding. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte regenkleding. Je bestelt alle denkbare bedrukte regenkleding hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier regenkleding laten bedrukken.

Laat regenponcho's bedrukken met reclameboodschappen

De klassieker in regenbescherming zijn bedrukte poncho's die gemakkelijk over een jas of jas kunnen worden gegooid. Ze beperken niet, geven veel bewegingsvrijheid, zodat fietsers er ook graag gebruik van maken. Deze lichte bescherming tegen het weer mag in geen enkele auto zoals het waarschuwingsvest ontbreken, zodat de bestuurder zichzelf kan beschermen tegen regen in geval van pech. De poncho's, een bal met een lus, zien er grappig uit, vooral als de bal is gemodelleerd als een voetbal. Ze zijn zo klein opgerold dat ze krimpen tot A6-formaat. De grappige ballen zijn een promotieartikel dat veel mensen graag accepteren en dat ook als relatiegeschenk kan worden gebruikt is geschikt. De universele poncho "Emergency" is ook een van de verspreide artikelen en weggeefacties met grote acceptatie. Praktisch opgevouwen is het de ideale metgezel voor chauffeurs of voor een openluchtfestival.

Adverteer in weer en wind met bedrukte regenjassen

De regenjas hydrus, die niet zo eenvoudig is als de poncho's, is het perfecte relatiegeschenk voor zowel dames als heren, in de zomer is het perfecte wind- en weerbescherming voor dagen die niet te ijzig zijn. De in de opstaande kraag opgerolde capuchon voorkomt dat het water tijdens gebruik door de kraag dringt, de rubberen manchet op de mouwen houdt de armen droog. Watersporters en hondenbezitters waarderen de Blado regenjas. Geel als een Friese nerts, de PVC-jassen zijn niet alleen volledig waterdicht, maar zorgen er ook voor dat de drager zichtbaar is. In de zomer passen ze over een lichte trui, in de winter kunnen ze over een iets dikker fleecejack worden getrokken.

We doen het kleurrijk

We drukken alles en ook behoorlijk kleurrijk. U kiest het regenjack dat u wilt in uw favoriete kleur en wij drukken het volgens uw wensen. De verbeelding kent nauwelijks grenzen. De waterafstotende of waterdichte jassen zijn perfect voor promotionele prints, maar zijn ook de perfecte outfit voor clubs die samen op pad zijn. Ontdek geweldige geschenken die ook in de privésector leuk zijn. Wat dacht je van een regenjas die kleurrijk kan worden bedrukt voor een jarig kind in de herfst? Of met een uniforme regenbescherming voor wandelaars? Iedereen kan naar hartelust creatief worden en ontwerpen - of het nu professionele of fantasierijke amateur is met een passie voor design.

Relatiegeschenken regenkleding. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele regenkleding relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken regenkleding bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.