Kleur
Prijs

t/m

MerkGoedkope heuptasjes bedrukken met logo

Heuptasjes bedrukken met logo voor de toerist of personeel, Wij kunnen heuptasjes bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam.

Je bent op vakantie in het zonnige land en zit op een terras op een mooi plein. Heerlijke mensen kijken. Van een afstand kun je precies zien wie de lokale bevolking en wie de toeristen zijn. Hoe herken je dit zo makkelijk? Vanwege de heuptassen natuurlijk! Een echte toerist kan niet zonder een heuptasje voor zijn waardevolle spullen. Paspoort, reisdocumenten, geld, camera, telefoon: wat past er niet in een praktische heuptas? Een heuptasje is niet alleen praktisch, maar ook erg veilig omdat het zeer dicht op het lichaam wordt gedragen. Je zult snel dieven opmerken! Ook jij wil je medewerkers en relaties bieden zakelijk zo'n praktisch relatiegeschenk? Laat dan heuptasjes bedrukken bij TBTB.

Heuptasjes bedrukken. vanaf 25 stuks!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte heuptasjes. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte heuptasjes. Je bestelt alle denkbare heuptasjes bedrukken met logo hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier heuptasjes laten bedrukken.

Als het gaat om het opbergen van voorwerpen dicht bij het lichaam, praktisch en veilig, zijn heuptassen vaak een welkom alternatief voor conventionele rugzakken of schoudertassen - een heuptas is comfortabel om te dragen en beperkt de beweging niet. En dankzij een heuptas behoort de veilige grip op handtassen of bagage in de menigte snel tot het verleden.

De heuptasversies die beschikbaar zijn in onze online winkel zijn net zo gevarieerd als smaken en behoeften. Mogelijke productmaterialen zijn polyester, nylon, katoen, vilt en metaal in verschillende kleuren. Als je waardevolle documenten of kostbaarheden zoals bankbiljetten onopvallend op je lichaam wilt houden, kun je bijvoorbeeld de heuptas gebruiken. Met twee grote compartimenten met ritssluiting en snelsluiting, past het heuptasje zich aan het individuele lichaamssilhouet aan. De heuptas sander kan eenvoudig aan de riem worden bevestigd met een riemlus - met een gewatteerd hoofdvak met ritssluiting heeft de zak een hoofdtelefoonuitgang en is daarom een ​​ideale langetermijnpartner voor onderweg. De explorer ribstop heupas is onder andere flexibel inzetbaar: De vilten tas met riemlus kan dankzij de afneembare schouderband ook snel omgebouwd worden tot casual schoudertas, afhankelijk van de situatie. En zodat sporters alles wat belangrijk is in hun heuptas kunnen dragen, is de sportieve hadtas met fleshouder uitgerust met een extra gevoerde flessenhouder en drinkfles.

Hier vind je een grote selectie van de promotionele heuptas. U kunt kiezen uit verschillende kleurvarianten en modellen heuptassen, heuptas - bedrukt met uw logo - als promotieartikelen.

Gepersonaliseerde Heuptasjes bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde heuptasjes bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare heuptasjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken heuptasjes.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele heuptasjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken heuptasjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Heuptasjes met logo.

Diverse heuptasjes kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale heuptas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze heuptasjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van heuptasjes.

Bijna alle heuptasjes kunnen we bedrukken, voor luxe metalen heuptasjes kunt u ook kiezen voor gravering en lederen heuptasjes is een blind druk ook een optie. Bij elk heuptas op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van heuptasjes moet u bij ons zijn.