Kleur
Prijs

t/m

Merk


Heuptasjes bedrukken met logo

Heuptasjes bedrukken met logo voor de toerist of personeel. Wij kunnen heuptasjes bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor boodschappentassen en draagtassen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Heuptasjes bedrukken en online kopen.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte heuptasjes. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte heuptasjes. Je bestelt alle denkbare heuptasjes bedrukken met logo en online kopen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier heuptasjes laten bedrukken.

Als het gaat om het opbergen van voorwerpen dicht bij het lichaam, praktisch en veilig, zijn heuptassen vaak een welkom alternatief voor conventionele rugzakken of schoudertassen – een heuptas is comfortabel om te dragen en beperkt de beweging niet. En dankzij een heuptas hoort de veilige grip op handtassen of bagage in de menigte snel tot het verleden.

De heuptas versies die beschikbaar zijn in onze online winkel zijn net zo gevarieerd als smaken en behoeften. Mogelijke productmaterialen zijn polyester, nylon, katoen, vilt en metaal in verschillende kleuren. Als je waardevolle documenten of kostbaarheden zoals bankbiljetten onopvallend op je lichaam wilt houden, kun je bijvoorbeeld de heuptas gebruiken. Met twee grote compartimenten met ritssluiting en snelsluiting, past het heuptasje zich aan het individuele lichaamssilhouet aan. De heuptas Sander kan eenvoudig aan de riem worden bevestigd met een riemlus – met een gewatteerd hoofdvak met ritssluiting heeft de zak een hoofdtelefoonuitgang en is daarom een ​​ideale langetermijnpartner voor onderweg. De explorer Ribstof heuptas is onder andere flexibel inzetbaar: De vilten tas met riemlus kan dankzij de afneembare schouderband ook snel omgebouwd worden tot casual schoudertas, afhankelijk van de situatie. En zodat sporters alles wat belangrijk is in hun heuptas kunnen dragen, is de sportieve heuptas met fleshouder uitgerust met een extra gevoerde flessenhouder en drinkfles.

Hier vind je een grote selectie van de promotionele heuptas. U kunt kiezen uit verschillende kleurvarianten en modellen heuptassen, heuptas – bedrukt met uw logo – als promotieartikelen.

Heuptasjes met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde heuptasjes met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare heuptasjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken heuptasjes custom laten maken.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele heuptasjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken heuptasjes custom laten maken met bedrukken en logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Heuptasjes met logo.

Diverse heuptasjes kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale heuptas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze heuptasjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte heuptasjes voor je bedrijf?

Bijna alle heuptasjes kunnen we bedrukken voor je bedrijf, voor luxe metalen heuptasjes kunt u ook kiezen voor gravering en lederen heuptasjes is een blind druk ook een optie. Bij elk heuptas op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van heuptasjes moet u bij ons zijn. Je bent op vakantie in het zonnige land en zit op een terras op een mooi plein. Heerlijke mensen kijken. Van een afstand kun je precies zien wie de lokale bevolking en wie de toeristen zijn. Hoe herken je dit zo makkelijk? Vanwege de heuptassen natuurlijk! Een echte toerist kan niet zonder een heuptasje voor zijn waardevolle spullen. Paspoort, reisdocumenten, geld, camera, telefoon: wat past er niet in een praktische heuptas? Een heuptasje is niet alleen praktisch, maar ook erg veilig omdat het zeer dicht op het lichaam wordt gedragen. Je zult snel dieven opmerken! Ook je wil je medewerkers en relaties bieden zakelijk zo'n praktisch relatiegeschenk? Laat dan heuptasjes bedrukken bij TBTB.

Heuptasjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.