Categorieën


Prijs

t/m

Merk

Teamkleding bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Uw online winkel voor perfect afgewerkte teamkleding, sportkleding en sportartikelen!

Wij bij TBTB Relatiegeschenken hebben de missie om u en uw team te voorzien van de perfecte sportuitrusting. We zijn druk en dat is wat ons onderscheidt. Met vele bestellingen per dag is TBTB Relatiegeschenk een van de grootste online drukkerijen in Nederland. Profiteer van een enorme selectie, topservice en redelijke prijzen. We drukken al voor veel clubs, bedrijven en teams, maar ook alleen voor jou. Het is voor ons minstens zo belangrijk dat we naast een perfect printresultaat in het begin de juiste apparatuur voor u meenemen. Hiervoor krijgen we de grootste en bekendste bedrijven en nog veel meer in de online shop. Alles is natuurlijk afgestemd op de perfecte uitrusting van uw team of de hele club. Omdat we meer dan 200.000 artikelen op voorraad hebben, kunnen we binnen1 week snel en gemakkelijk binnen Nederland leveren. Goederen met bedrukking brengen wij al 10-12 werkdagen na goedkeuring aan u. Het geheel met gratis verzending.

Sportsponsoring op het volgende niveau: bij ons bewaar je de lange zoektocht naar een sponsor!

Natuurlijk kunt u ook uw eigen sponsor op de truien of presentatiekleding drukken, ook hier ontvangt u de goederen tegen zeer gunstige voorwaarden. Omdat het zoeken naar een sponsor soms niet altijd eenvoudig is, biedt TBTB Relatiegeschenken u hier een geweldig alternatief. Ontvang een geweldige korting van maximaal 25% op de lijstprijs op truien bij het kiezen van TBTB Relatiegeschenken als borstsponsor, en een fantastische 20% korting op een groot aantal presentatiekleding met de TBTB Relatiegeschenken mouwsponsoring. Dit bespaart uw geld, zodat u opnieuw in uw team of club kunt investeren. Omdat we niet alleen uw outfitter willen zijn, zijn we uw partner, op en naast het veld. Neem contact met ons op, wij vinden het geschikte partnerprogramma voor u. De eenvoudigste manier om uw jersey set te configureren met onze jersey set configurator TBTB.nl is uw sportwinkel waar u niet alleen goedkope merkproducten kunt vinden, maar ook uw eigen individuele sportproducten kunt samenstellen. De innovatieve jersey set configurator helpt je bijvoorbeeld bij het compileren. Voeg supersnel en gemakkelijk toe aan uw gewenste bedrukking en bespaar u vervelende en tijdrovende coördinatie-inspanningen.

Veilig winkelen

We staan ​​dus voor de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid op internet. Wij bieden u verschillende betaalmethoden. Er is voor elk wat wils: of u nu met creditcard, PayPal, ideal, vooruitbetaling of factuur wilt betalen. Wij bieden u de all-round service. Heeft u vragen of wilt u geadviseerd worden? Neem gewoon contact op met de klantenservice, we zijn blij Mo.-vr. (behalve op feestdagen) van 09:00-17: 30 uur voor u daar.