Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope telefoonhoezen bedrukken met logo

Je hebt net een nieuwe smartphone gekocht en je wilt natuurlijk niet dat deze beschadigd raakt. We raden je aan om je telefoon te beschermen met een hoesje zodat je nieuwe aanwinst niet op de grond afbrokkelt. Een populair telefoonhoesje is de softcase, maar ook waterdichte hoesjes zijn populair. Ook iPhone hoesjes zijn populaire items. Er is geen betere manier dan te adverteren met bedrukte telefoonhoesjes. U kunt telefoonhoesjes laten maken met uw naam, logo of tekst erop. Een telefoonhoesje met logo is een populair relatiegeschenk. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op.

Gepersonaliseerde telefoonhoezen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde telefoonhoezen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare telefoonhoezen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Telefoonhoezen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse telefoonhoezen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale telefoonhoes bedrukken met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze telefoonhoezen bedrukken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van telefoonhoezen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte telefoonhoezen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte telefoonhoezen. Je bestelt alle denkbare bedrukte telefoonhoezen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier telefoonhoezen laten bedrukken.

Relatiegeschenken telefoonhoezen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele telefoonhoezen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken telefoonhoezen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.