Kleur
Prijs

t/m

Merk
Overhemden bedrukken met logo

Overhemden bedrukken met logo voor naar kantoor of op een beurs, we kunnen overhemden bedrukken vanaf 10 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor blazers en truien ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Overhemden bedrukken en online kopen.

Heren overhemden zijn de eerste keuze als het gaat om serieuze zakelijke kleding. Omdat ze praktisch de allrounders zijn van stijlvolle herenkleding. Ze zijn elegant en kunnen nog steeds nonchalance uitstralen, ze tonen professionaliteit zonder stijf te zijn. Als u overhemden laat bedrukken en online kopen bij TBTB Relatiegeschenken, profiteert uw bedrijf niet alleen rond reclame. De stijlvolle huisstijl in textielvorm is ook een opsteker voor het zelfvertrouwen van uw medewerkers.

Overhemden met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde overhemden met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare overhemden bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte overhemden voor je bedrijf?

Diverse overhemden kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale bedrukte overhemden voor je bedrijf wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze overhemden met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van overhemden. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte overhemden. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte overhemden. Je bestelt alle denkbare bedrukte overhemden hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier overhemden laten bedrukken.

Overhemden bedrukken: tips van uw online drukkerij met ervaring

Voordat u overhemden met een logo bedrukt of overhemden van hoge kwaliteit laat borduren, moet u goed nadenken over dit werkkledingstuk. En niet alleen rond kleur, armlengte of maat. We hebben een paar tips bij de hand, die ook van toepassing zijn bij het bedrukken of borduren van blouses voor je medewerkers:

Kleding wordt gedragen door mensen met hun eigen voorkeuren. En niemand zit in alle facetten van de standaard. Praat vooraf met uw medewerkers of promotors en vraag hen wat voor hen belangrijk is bij het ontwerpen van shirts. Bestel samples voor kleding bij TBTB Relatiegeschenken en pak samen het kledingproject aan. Dit voorkomt klachten of nabestellingen en zorgt vanaf het begin voor de beste pasvorm.

Als de sample versleten zijn, is het ook het beste om te zien waar je de shirts wilt laten borduren met een logo of waar je de print wilt plaatsen. Is de belettering gemakkelijk te lezen? Wat is het lettertype van uw logo op het textieloppervlak? Print uw logo of de print in het gewenste (en mogelijke formaat) en houd de print tegen de proefstukken. Er is nauwelijks een betere manier om de perfecte zakelijke uitstraling te krijgen.

Lange of korte mouwen? Beide varianten hebben hun voordelen. Wanneer u shirts met lange mouwen bedrukt, kunt u een bijzonder elegante en serieuze indruk maken op promoties, in restaurants of op beurzen, die u met opgerolde mouwen een informeel tintje kunt geven. Versies met korte mouwen zien er toegankelijker uit en maken uitstekende werkkleding, bijvoorbeeld in de winkel of het café. Ze bieden ook minder warmte wanneer ze onder een blazer worden gedragen.

Kleuren, snitten en de vraag of borstzakken en zichtbare knoopsluitingen gewenst zijn, moeten altijd individueel net als op basis van het patroon worden verduidelijkt. Uw huisstijl en bedrijfsgedrag kunnen een kompas zijn. Je hoeft je er echter niet slaafs aan te houden. Heb je bijvoorbeeld een logo in een felle kleur, maar print je liever overhemden met accenten in koel grijs, dan is dat geen probleem. Zolang de belettering leesbaar is, verbind je de werkkleding met je huisstijl zonder je typische kleurenschema.

Het borduren en bedrukken van overhemden kan bijna niet eenvoudiger

Het is een grote taak om medewerkers te voorzien van hoogwaardige, praktische en identiteit vormende werkkleding. En daarom maakt TBTB Relatiegeschenken uw selectie, bestellen en gebruik nog gemakkelijker. Het maakt niet uit of u overhemden, sweatshirts en geborduurd. Alleen een paar werknemers wilt kleden:

- Alleen overhemden van bekende kwaliteitsfabrikanten.

- Een breed scala aan maten voor elk model.

- Onderhoudsvriendelijke en robuuste stoffen voor vaak dragen en wassen.

- Bij alle versies is de keuze tussen print of stick mogelijk.

- Levering en uitvoering vanaf kleine hoeveelheden.

Werkkleding voor elke behoefte vind je bij TBTB Relatiegeschenken. Met dezelfde selectie en expertise van een ervaren drukkerij, kunt u ook poloshirts voor heren laten bedrukken of borduren en ontdekken hoe u T-shirts kunt bedrukken of borduren. Nog een tip: Kleding is een populair promotieartikel dat uw doelgroep bij veel gelegenheden en met Verve zal dragen. Het is daarom een ​​goed idee om nog een paar exemplaren te bestellen en goodie bags uit te rusten met een bijzonder duurzame giveaway. Als u vragen heeft, neem dan de telefoon, schrijf een e-mail, bezoek ons daar in onze winkels.

Relatiegeschenken overhemden custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken overhemden custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken overhemden bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Overhemden met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.