Kleur

Prijs

t/m

MerkGadgets, Elektronica en USB

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Gadgets relatiegeschenken met logo, wat zijn de trends?

Door relatiegeschenken weg te geven laat je waardering zien aan de klant. Je kan hierdoor laten zien dat het niet zomaar een relatiegeschenk is, maar een speciaal relatiegeschenk. Je kan doormiddel van eigen afmeting, eigen kleuren en vormen uw logo van uw bedrijf laten maken op gadgets relatiegeschenken begin uw naamsbekendheid vergroten. Dit kan leiden tot meer klanten dus meer omzet.

Unieke gadgets geschenken laten maken?

Als je gadgets geschenken laat maken is dit product uniek. De gadgets kan helemaal worden gemaakt naar de wens van de klant. Je kan de gadgets helemaal aanpassen, van de kleur tot het formaat. Je laat aan de klant zien dat het niet zomaar een relatiegeschenk is, maar dat je er veel moeite voor hebt gedaan. Dit zal de klant waarderen.

Gadgets bedrukken

Gadgets kunnen al per stuk worden gedrukt. Als u op bij TBTB Relatiegeschenken u gadets laat drukken, kunt u uitstekende kwaliteit verwachten. Omdat we al jaren ervaring hebben met het drukken van reclamemateriaal. Als u uzelf wilt overtuigen, kunt u eenvoudig een digitaal proefdruk aanvragen. Geheel vrijblijvend en uiteraard gratis! In dit voorbeeld ziet u hoe de afgedrukte gadget eruit zal zien. Natuurlijk, als u niet tevreden bent met het eindproduct, helpen onze productexperts u graag bij het aanpassen van uw ontwerp zodat het op de gadget wordt gepresenteerd zoals u dat wilt. Bel of mail ons! Wij helpen u graag verder. 

Gadgets bedrukken, Zoek je inspiratie?

Een relatiegeschenk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.Als bedrijf laat je doormiddel van een originele gadgets bedrukken zien dat je moeite doet voor de klant. De klant zal dit waarderen. Hoe origineler, hoe beter. Daarom is een origineel gadgets met logo laten bedrukken ideaal om te geven.

Gadgets met logo

Gadgets met logo kan al per stuk besteld worden. Wilt u gadgets verspreiden op beurzen en evenementen of rechtstreeks naar uw collega's? Het juiste apparaat vinden, voelt soms als het zoeken naar een speld in een hooiberg. We begrijpen dat als geen ander. Daarom praten onze productspecialisten graag met u. U weet alles over het afdrukken van gadgets met uw eigen logo en helpt u ook bij het bestelproces om de afgedrukte gadgets op het juiste moment op de juiste plaats te bezorgen. Tijdens reguliere kantooruren ontvangt u direct een reactie. Wilt u een gadget met uw logo afdrukken, maar bent u technisch niet goed thuis? Geen probleem! We accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat uw bestand ook scherp wordt afgedrukt. Als u geen vectorlogo heeft,