Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk
Koeltassen bedrukken met logo

Koeltassen bedrukken met logo voor naar event of op reis, we kunnen koeltassen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor koelboxen en wijntassen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Koeltassen bedrukken met logo en online kopen.

Koele drankjes, verse salades of een romig dessert: deze voedingsmiddelen hebben in de zomer absoluut afkoeling nodig. Met praktische koeltassen kun je genieten van deze heerlijke lekkernijen gekoeld aan het meer of bij een picknick in het groen. Maar koeltassen zijn niet alleen nuttige metgezellen in uw vrije tijd buitenshuis. Ook is het aan te raden om wekelijks een koeltas bij je te hebben als je naar de supermarkt gaat.

Gepersonaliseerde koeltassen bedrukken. Wat zijn de trends? De waarde van een gepersonaliseerde koeltassen bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. e meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare koeltassen bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken koeltassen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken koeltassen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken koeltassen bedrukken met logo of koelbox bedrukken met tekst u kunt online de prijzen berekenen van koeltassen met bedrukken koeltassen bedrukken.

koeltassen bedrukken

Koeltassen hebben geen elektriciteit nodig, zijn praktisch te vervoeren en koelen wat wel of niet warm mag zijn. U vergezelt uw klanten op mooie zomerdagen en wordt geassocieerd met positieve gevoelens over hen. Ook in de zomer kunnen uw klanten de koeltassen en bijzonder stabiele koel manden meenemen. Zo smelt het heerlijke ijs niet op weg naar huis van de supermarkt. Deze promotieartikelen zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen: zeer eenvoudige vierkante of kubische modellen met ritsen zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Koeltassen en grote koeltassen met meerdere vakken en zelfs picknickspullen bieden alles wat het buiten hartje begeert. Met een bedrukte tas focus je op je bedrijf en verras je tegelijkertijd de ontvanger met een zinvolle en praktische weggeefactie.

Welke koeltassen bedrukken zijn er? Het assortiment tassen met koelfunctie is uitgebreid. Simpele, rechthoekige koeltassen zijn ideaal voor een discrete weggeefactie met reclame. Een lage prijs en de grote advertentieruimte spreken voor tassen van polyester. Een draagbeugel helpt bij transport en een ritssluiting zorgt voor langdurige verkoeling. Boodschappentassen met koelfunctie bieden meer ruimte voor gekoelde etenswaren. Zo'n tas heeft meestal meerdere vakken en snel toegankelijke voorvakken. Er is ruimte voor het hele gezin, het is van hoge kwaliteit en individueel ontworpen met uw logo, een ijszak biedt de ideale weggeefactie voor uw bedrijf. Als je een fles wilt koelen in plaats van blikjes of eten, is een koeltas voor een schouderfles de ideale metgezel. Deze promotieartikelen zijn meestal opvouwbaar en gemaakt van nylon en zijn geschikt voor uitstapjes op warme zomerdagen. De drank blijft lang koel en verfijnd met uw eigen logo, uw klant denkt altijd graag aan uw bedrijf. Vooral de papieren zakken koelers zijn populair. Dit promotionele item is gemaakt van non-woven polypropyleen en valt op door zijn papieren look en geeft de indruk van een bruine papieren tas. Deze artikelen zijn ideaal als promotionele koeltassen met logo voor een jongere doelgroep.

Bedrukte koeltassen voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte koeltassen voor je bedrijf. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte koeltassen. Je bestelt alle denkbare bedrukte koeltassen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier koeltassen laten bedrukken.

Hoe worden koeltassen bedrukt? koeltassen zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren, dus voor elk budget en elke reclame-intentie is er een passend promotieartikel. Koeltassen bedrukken met uw logo. Eenvoudige modellen kunnen worden verfijnd over een groot gebied op het deksel of aan de voorkant. Afhankelijk van de materiaaleigenschappen van het artikel, wordt uw advertentie gedrukt met het juiste afdrukproces. Koele rugzakken met veel zakken bieden meestal een mooie plek voor uw logo op de voorzakken of het deksel. Losse uitspraken of zomercitaten zijn bijzonder geschikt om op dit reclamemateriaal te bedrukken. Mooie woorden vullen uw reclame perfect aan. Val op met een individueel ontworpen lay-out en overtuig met promotionele koeltassen. Alle informatie over het printen is beschikbaar op de artikelpagina.

Koeltassen met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse koeltassen met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale koeltas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze koeltassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Koeltassen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.