Veiligheid, auto en fiets relatiegeschenken bedrukken met logo

Veiligheid, auto en fiets artikelen bedrukken met logo voor in event of personeel, we kunnen Veiligheid, auto en fiets artikelen bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam.

Op zoek naar veiligheids-, auto- en fiets artikelen met uw eigen logo? We hebben een ruim assortiment aan, auto en fiets artikelen voor uw bedrijf. Meer kleuren en patronen op voorraad met uw bedrijfslogo bedrukt? Als je vragen hebt of advies en ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Welke relatiegeschenken voor auto en fiets zijn er?

IJskrabbers en parkeerschijven zijn ideaal als cadeau voor alle automobilisten. Zelfs EHBO-koffers horen in elk voertuig – geef zo'n hulp in nood weg met uw logo erop. Onder het item autoaccessoires vindt u alles wat het hart van een auto sneller doet kloppen: wassets, zonwering, noodhamer en meer. Reflectors en veiligheidsvesten vooral goed voor alle fietsers. Die vroeg in de ochtend of laat in de nacht voor. Fietsen naar het werk is afhankelijk van goed zicht. Geef dus reflectoren weg in veel verschillende vormen en praktische veiligheidsvesten en jassen. Fietstassen, luchtpompen, fietssloten en zadeldekjes maken alle fietsers een plezier.

Hoe worden relatiegeschenken gedrukt voor auto's en fietsen?

IJskrabbers en parkeerschijven kunnen vaak digitaal worden gedrukt, vooral kleurrijk en zelfs met fotomotieven. Alle promotionele artikelen die zijn verpakt in een zak z. EHBO-koffers of fietsaccessoires kunnen erop worden afgedrukt.