Kleur
Prijs

t/m

Merk


Paraplu's bedrukken met logo

Paraplu's bedrukken met logo voor personeel of klanten, we kunnen paraplu's bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukking met logo of naam. Ook voor stormparaplu's bedrukken en golfparaplu's ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Paraplu's bedrukken: proost voor slecht weer!

Er is nauwelijks een slimmere beslissing als het gaat om promotieartikelen dan het bedrukken van paraplu's met reclame en deze te verspreiden onder klanten, zakenpartners, medewerkers en de doelgroep. Er zijn voldoende argumenten voor regenbescherming als weggevertje. En uiterlijk bij aankondiging van slecht weer wordt deze aanname bevestigd.

Bedrukte paraplu's voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte paraplu's. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte paraplu's voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte paraplu's hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier paraplu's laten bedrukken.

Paraplu's bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde paraplu's bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard relatiegeschenk, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare paraplu's bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Paraplu's bedrukken (en weggeven) is zeer de moeite waard!

Allereerst bereikt u met het paraplu's bedrukken een zeer diverse doelgroep. Omdat niemand in de regen wil staan. Dit leidt tot een buitengewoon hoge gebruikswaarde. Hetzelfde geldt trouwens als je balpen bedrukken en verspreidt, ook als de focus op chauffeurs ligt. Hebben bedrukte spellen en vrijetijdsartikelen, vooral gezinnen profiteren. Bestuurders en gezinnen zijn even blij als er bij slecht weer een paraplu beschikbaar is. Omdat de waarde bij het bedrukken en verspreiden van paraplu's zo hoog is, hebben de ontvangers niets tegen intensieve marketing: grote reclameboodschappen, felle kleuren, een goed zichtbare huisstijl, de paraplu's worden sowieso gebruikt. In de openbare ruimte. Dit betekent op zijn beurt dat elke weggeefactie aantal reclamecontracten maakt per dag met slecht weer en zonder moeite. Bovendien bent u niet onderworpen aan trend richtlijnen of tijdgeest richtlijnen als u paraplu's met een logo wilt bedrukken. Een paraplu is altijd een paraplu en wordt daarom lang en intensief gebruikt met uitstekende kwaliteit. Zo weet u zeker dat u ook na afloop van het jaar nog een groot aantal promotieartikelen effectief kunt verkopen. Er is geen betere manier om promoties te plannen! Uiteindelijk voldoen paraplu's ook aan de voorwaarde dat ze geen speciale betekenis hebben. Als bedrijf hoef je niet eens uit te leggen waarom je paraplu's met een logo bedrukt en weggeeft. De verbinding tussen reclameboodschap, reclamemedium en bedrijf werkt altijd. Wil je filosofisch worden, dan stuur je ook een duidelijk signaal af wanneer je paraplu's bedrukt: ons bedrijf staat altijd voor je klaar, ook in de regen.

Kwaliteit loont wanneer u op paraplu's bedrukt

Hoe positief de eigenschappen van deze weggeefactie ook zijn, het is belangrijk om te focussen op onvoorwaardelijke kwaliteit. Want als je slecht verwerkte paraplu's had laten bedrukken, zou je doelgroep de ergernis alleen onthouden met gebogen lijsten of doorlatende zeilen. En dat zou op je als gever terugvallen. Bij TBTB Relatiegeschenken hoef je je daar geen zorgen over te maken. Want van het basismateriaal tot de print vertrouwt u alleen op kwaliteit. En dat geldt zonder beperking, of je nu Stormparaplu's bedrukken of Golfparaplu's:

  • Stabiele en hoogwaardige frames zorgen voor een uitzonderlijk stabiele weersbestendigheid.
  • Hoezen zijn beschermd tegen doorlatende regen en laten prints en kleuren perfect glanzen.
  • Slimme mechanismen en gemakkelijke functionaliteit helpen gebruikers bij het openen of instellen.
  • U heeft de keuze uit verschillende basiskleuren en print posities of velden.

Je hebt ook de mogelijkheid om op paraplu's te bedrukken die in je zak kunnen worden gestopt of er bijzonder elegant en van hoge kwaliteit als paraplu kunnen uitzien. Hier loont het de moeite om de subtiele eigenaardigheden van de doelgroep met de huisstijl nader te bekijken. Paraplu's spreken vooral hoge professionals en beste leeftijdsgenoten aan, terwijl gezinnen en jongeren vaak de voorkeur geven aan de praktische flexibiliteit van een opvouwbare paraplu. Het is echter bijna niet belangrijk welke paraplu's u wilt laten bedrukken. Met producten uit uw online drukkerij zult u in ieder geval een doorslaand advertentie succes hebben. Omdat een ervaren drukkerij met meer dan 15.000 artikelen u niet in de kou zal laten staan. Of u nu een logo wil bedrukken op paraplu's of gewoon vragen wilt stellen over het aanbod: neem de telefoon op, start de klant chat of stuur ons een e-mail.

Relatiegeschenken paraplu's custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken paraplu's custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken paraplu's bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Paraplu's met logo goedkoop bedrukken.

Paraplu's met logo goedkoop bedrukken geef je makkelijk weg. Dit cadeau hoeft natuurlijk niet met de hand te worden bezorgd. Als je een mooie paraplubak bij de uitgang of de bedrijfsreceptie zet, maar de paraplu's hebben je eigen foto erop, dan kunnen gasten die zelf meenemen als het slecht weer is. Natuurlijk hoeft een paraplu niet altijd gedragen te worden bij slecht weer.

Paraplu's met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.