Kleur
Prijs

t/m

Merk


Paraplu's bedrukken met logo en online kopen

Paraplu's bedrukken met logo voor personeel of klanten, Wij kunnen paraplu's bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukking met logo of naam.

Bent u op zoek naar een mooie paraplu met bedrukking voor uw dierbaren? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende paraplu's bedrukken met logo. Laat je paraplu bedrukken met je logo of tekst en verras je relaties! Als u vragen of advies nodig heeft over paraplu's als kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Paraplu's bedrukken: proost voor slecht weer!

Er is nauwelijks een slimmere beslissing als het gaat om promotieartikelen dan het bedrukken van paraplu's met reclame en deze te verspreiden onder klanten, zakenpartners, medewerkers en de doelgroep. Er zijn voldoende argumenten voor regenbescherming als weggevertje. En uiterlijk bij aankondiging van slecht weer wordt deze aanname bevestigd.

Het bedrukken van paraplu's. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte paraplu's. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte paraplu's. Je bestelt alle denkbare bedrukte paraplu's hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier paraplu's laten bedrukken.

Gepersonaliseerde paraplu's bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde paraplu's bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare paraplu's bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Paraplu's bedrukken paraplu's bedrukken (en weggeven) is zeer de moeite waard!

Allereerst bereikt u met het paraplu's bedrukken een zeer diverse doelgroep. Omdat niemand in de regen wil staan. Dit resulteert in een extreem hoge gebruikswaarde. Hetzelfde geldt trouwens als je balpen bedrukken en distribueert, ook als de focus op chauffeurs ligt. Hebben bedrukte spellen en vrijetijdsartikelen , vooral gezinnen profiteren. Bestuurders en gezinnen zijn even blij als er bij slecht weer een paraplu beschikbaar is. Omdat de waarde bij het bedrukken en verspreiden van paraplu's zo hoog is, hebben de ontvangers niets tegen intensieve branding: grote reclameboodschappen, felle kleuren, een goed zichtbare huisstijl, de paraplu's worden sowieso gebruikt. In de openbare ruimte. Dit betekent op zijn beurt dat elke weggeefactie tegen regen een enorm hoog aantal reclamecontracten creëert per dag met slecht weer en zonder moeite. Bovendien bent u niet onderworpen aan trend richtlijnen of tijdsgeest richtlijnen als u paraplu's met een logo wilt bedrukken. Een paraplu is altijd een paraplu en wordt daarom lang en intensief gebruikt met uitstekende kwaliteit. Zo weet u zeker dat u ook na afloop van het jaar nog een groot aantal promotieartikelen effectief kunt verkopen. Er is geen betere manier om langetermijn promoties te plannen! Uiteindelijk voldoen paraplu's ook aan de voorwaarde dat ze geen speciale betekenis hebben. Als bedrijf hoef je niet eens uit te leggen waarom je paraplu's met een logo bedrukt en weggeeft. De verbinding tussen reclameboodschap, reclamemedium en bedrijf werkt vrijwel altijd. Wil je filosofisch worden, dan stuur je ook een duidelijk signaal af wanneer je paraplu's bedrukt: ons bedrijf staat altijd voor je klaar, ook in de regen.

Kwaliteit loont wanneer u op paraplu's bedrukt

Hoe positief de eigenschappen van deze weggeefactie ook zijn, het is belangrijk om te focussen op onvoorwaardelijke kwaliteit. Want als je slecht verwerkte paraplu's had laten bedrukken, zou je doelgroep de ergernis alleen onthouden met gebogen lijsten of doorlatende zeilen. En dat zou op jou als gever terugvallen. Bij TBTB Relatiegeschenken hoef je je daar geen zorgen over te maken. Want van het basismateriaal tot de print vertrouwt u alleen op kwaliteit. En dat geldt zonder beperking, of je nu Stormparaplu's bedrukken of Golfparaplu's :

  • Stabiele en hoogwaardige frames zorgen voor een uitzonderlijk stabiele weersbestendigheid.
  • Hoezen zijn beschermd tegen doorlatende regen en laten prints en kleuren perfect glanzen.
  • Slimme mechanismen en gemakkelijke functionaliteit helpen gebruikers bij het openen of instellen.
  • U heeft de keuze uit verschillende basiskleuren en print posities of velden.

Je hebt ook de mogelijkheid om op paraplu's te bedrukken die in je zak kunnen worden gestopt of er bijzonder elegant en van hoge kwaliteit als paraplu kunnen uitzien. Hier loont het de moeite om de subtiele eigenaardigheden van de doelgroep in verband met de huisstijl nader te bekijken. Paraplu's spreken vooral hoge professionals en beste leeftijdsgenoten aan, terwijl gezinnen en jongeren vaak de voorkeur geven aan de praktische flexibiliteit van een opvouwbare paraplu. Het is echter bijna niet relevant welke paraplu's u wilt laten bedrukken. Met producten uit uw online drukkerij zult u in ieder geval een doorslaand advertentie succes hebben. Omdat een ervaren drukkerij met meer dan 15.000 artikelen u niet in de kou zal laten staan. Of u nu een logo wil bedrukken op paraplu's of gewoon vragen wilt stellen over het aanbod: neem de telefoon op, start de klant chat of stuur ons een e-mail.

Relatiegeschenken paraplu's. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele paraplu's relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken paraplu's bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

goedkope paraplu's bedrukken 

Een goedkope bedrukte paraplu geef je makkelijk weg. Dit cadeau hoeft natuurlijk niet met de hand te worden bezorgd. Als je een mooie paraplubak bij de uitgang of de bedrijfsreceptie zet, maar de paraplu's hebben je eigen foto erop, dan kunnen gasten die zelf meenemen als het slecht weer is. Natuurlijk hoeft een paraplu niet altijd gedragen te worden bij slecht weer.