Kleur
Prijs

t/m

Merk

USB sticks bedrukken met logo

USB-sticks bedrukken met logo voor uw personeel of klanten, we kunnen USB-sticks bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor creditcard USB-sticks en houten USB-sticks bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

USB-sticks bedrukken en online kopen.

Snel en goedkoop USB-sticks bedrukken en online kopen met logo of tekst? Bedrukte USB-sticks zijn een leuk cadeau om te geven. U kunt bijvoorbeeld uw catalogus, uw jaarverslag of uw video bewaren en aanbieden als origineel relatiegeschenk.  Bedrukte USB-sticks als moderne weggeefactie: ideaal voor bedrijven, fotografen en op beurzen hoogwaardig promotieartikel met 16 GB-geheugen Geschikt voor USB 2.0 met een leessnelheid van 10 MB / s met unieke gravure of uitstekende bedrukking uiteraard in de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Bedrukte USB-sticks met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde USB-sticks en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare USB-sticks bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Wat zijn de voordelen van praktische USB-weggeefacties? Wilt u voor uw bedrijf reclameartikelen die modern en uiterst praktisch zijn? In de shop van uw online drukkerij TBTB vindt u hoogwaardige USB-sticks, die we naar uw wensen kunnen graveren of bedrukken. Of het nu gaat om uw bedrijfslogo, een creatief gezegde of een ander motief – met een promotionele USB-stick laat u iedereen zien dat u op de hoogte bent. Gasten kunnen ook genieten van deze gratis voordelen van een bijzonder lange advertentie voordelen: dit zijn meestal giveaways die gedurende een lange periode herhaaldelijk worden gebruikt. Daarnaast geven klanten bijvoorbeeld een gepersonaliseerde gegevensdrager door aan vrienden of collega's om gegevens uit te wisselen.

Relatiegeschenken USB-sticks custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken USB-sticks custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken USB-sticks bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

USB-sticks bedrukken met eigen tekst. Wat kun je drukken?

Diverse USB-sticks bedrukken kunnen van een tekst, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale USB-stick met tekst wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze USB-sticks bedrukken met tekst zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte USB-sticks voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte USB-sticks bedrukken. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte USB-sticks bedrukken voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte USB-sticks bedrukken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier USB-sticks bedrukken laten bedrukken.

Voor wie zijn USB-sticks geschikt als individueel reclamemedium?

De goedkope USB-sticks uit onze online shop zijn in principe geschikt voor alle bedrijven die digitale data willen doorgeven aan klanten of zakenpartners. Deze zijn vooral populair bij fotografen, omdat ze kunnen worden gebruikt om te sturen foto's van hun huwelijk, bijvoorbeeld om bruidsparen. Autodealers gebruiken de USB-stick ook graag als weggeefactie en kunnen deze gebruiken om hun klanten meer informatie te geven over de auto die ze hebben gekocht, die er later muziek op kunnen opslaan en deze op het muzieksysteem in de auto kunnen afspelen. Bovendien zijn deze apparaten geschikt als u uw klanten of zakenpartners uw productcatalogus geeft bijzonder handig willen overhandigen. Zoals u kunt zien, zijn de mogelijke toepassingen voor USB-sticks als promotieartikelen zeer divers!

In welke versies zijn de USB-geheugensticks beschikbaar?

Om het juiste opslagmedium voor uw behoeften te vinden in uw TBTB Relatiegeschenken online drukkerij, omvat ons assortiment USB-sticks met aluminium beugels in verschillende kleuren. Of het nu in rood, lichtgroen, zwart, wit, donkerblauw, lichtblauw, oranje, geel of roze is – we hebben zeker een kleur die perfect bij uw huisstijl past. Maar niet alleen visueel, maar ook over inhoud weten onze USB-sticks te overtuigen. Met een opslagruimte van 16 GB en een leessnelheid van 10 MB / s zijn ze ideaal voor snelle gegevensuitwisseling. Sluit hem gewoon aan op de conventionele USB-poort van uw laptop of computer en u bent klaar om te gaan. Natuurlijk zijn onze 10 g light en 57 × 19 × 11 mm sticks, geschikt voor USB 2.0. Bij ons heb je de keuze tussen bedrukte en gegraveerde USB-sticks. In beide varianten voeren we de gravure of bedrukking aan één of beide zijden uit, afhankelijk van uw wensen. Er is bijvoorbeeld een ruimte van 27 × 12 mm beschikbaar voor personalisatie met uw logo. Houd er rekening mee dat we alleen op witte USB-sticks printen; de andere kleuren zijn gegraveerd met een uitstekende lasergravure.

USB-sticks met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.