Categorieën

Kleur

Prijs

t/m

MerkUSB Sticks bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Gepersonaliseerde en betaalbare USB Sticks.

De waarde van een gepersonaliseerde USB Sticks en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare USB Sticks bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte USB Sticks.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte USB Sticks. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte USB Sticks. Je bestelt alle denkbare bedrukte USB Sticks hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier USB Sticks laten bedrukken.

Relatiegeschenken USB Sticks.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele USB Sticks relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken USB Sticks bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

USB Sticks met logo.

Diverse USB Sticks kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale usb stick met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze USB Sticks met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van USB Sticks.

Bijna alle USB Sticks kunnen we bedrukken, voor luxe metalen USB Sticks kunt u ook kiezen voor gravering en lederen USB Sticks is een blind druk ook een optie. Bij elk USB Stick op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van USB Sticks moet u bij ons zijn.

USB 2.0 of USB 3.0?

Een USB-stick 2.0 en een stick 3.0 werken beide hetzelfde. Het verschil tussen de twee is dat de USB 3.0 stick een hogere snelheid heeft wat betreft het overschrijven van bestanden, dan een USB 2.0 stick. Je herkent de USB 3.0 aan het stukje blauwe kleur aan de binnenkant van de connector. De USB 2.0 heeft dit niet. Een USB 3.0 poort in je computer heeft ook het stukje blauwe kleur.

Een USB 3.0 stick kan je gebruiken in een 2.0 of 1.1 poort in je computer, alleen zal de stick dan op de snelheid van de 2.0 of 1.1 poort bestanden overschrijven. Met name als je grote bestanden of grote hoeveelheden bestanden wilt overschrijven, is USB 3.0 erg handig.

Thuiskopieheffing

De thuiskopieheffing is enkele jaren geleden in het leven geroepen om auteurs en artiesten te compenseren voor privé-kopieën van audio en videomateriaal. De achterliggende gedachte is dat artiesten inkomsten mislopen doordat personen muziek voor eigen gebruik kopiëren naar computer of smartphone, ook wearables met opslagmogelijkheid en USB sticks zullen vanaf 2018 belast gaan worden. Op ons volledige assortiment USB-sticks en betaalbare wearables zal een thuiskopieheffing moeten worden afdragen van €0,60 per stuk.