USB Sticks bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

USB Sticks bedrukken

Laat individuele USB-sticks goedkoop online graveren of bedrukken USB-sticks

Gepersonaliseerde USB-sticks als moderne weggeefactie: ideaal voor bedrijven, fotografen en op beurzen hoogwaardig promotieartikel met 16 GB geheugen Geschikt voor USB 2.0 met een leessnelheid van 10 MB / s met unieke gravure of uitstekende bedrukking uiteraard in de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Gepersonaliseerde USB Sticks. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde USB Sticks en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare USB Sticks bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Wat zijn de voordelen van praktische USB-weggeefacties? Wilt u voor uw bedrijf reclameartikelen die modern en uiterst praktisch zijn? In de shop van uw online drukkerij TBTB vindt u hoogwaardige USB-sticks , die wij naar uw wensen kunnen graveren of bedrukken. Of het nu gaat om uw bedrijfslogo, een creatief gezegde of een ander motief - met een promotionele USB-stick laat u iedereen zien dat u op de hoogte bent. Gasten kunnen ook genieten van deze gratis voordelen van een bijzonder lange advertentievoordelen: dit zijn meestal give-aways die gedurende een lange periode herhaaldelijk worden gebruikt. Daarnaast geven klanten bijvoorbeeld een gepersonaliseerde gegevensdrager door aan vrienden of collega's om gegevens uit te wisselen. 

Relatiegeschenken USB Sticks bedrukken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele USB Sticks bedrukken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken USB Sticks bedrukken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

USB Sticks bedrukken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse USB Sticks bedrukken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale USB Sticks met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze USB Sticks bedrukken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

Het bedrukken van USB Sticks bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte USB Sticks bedrukken. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte USB Sticks bedrukken. Je bestelt alle denkbare bedrukte USB Sticks bedrukken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier USB Sticks bedrukken laten bedrukken.

Voor wie zijn USB-sticks geschikt als individueel reclamemedium?

De goedkope USB sticks uit onze online shop zijn in principe geschikt voor alle bedrijven die digitale data willen doorgeven aan klanten of zakenpartners. Deze zijn vooral populair bij fotografen, omdat ze kunnen worden gebruikt om te sturen foto's van hun huwelijk, bijvoorbeeld om bruidsparen. Autodealers gebruiken de USB-stick ook graag als weggeefactie en kunnen deze gebruiken om hun klanten meer informatie te geven over de auto die ze hebben gekocht , die er later muziek op kunnen opslaan en deze op het muzieksysteem in de auto kunnen afspelen. Bovendien zijn deze apparaten geschikt als u uw klanten of zakenpartners uw productcatalogus geeftbijzonder handig willen overhandigen. Zoals u kunt zien, zijn de mogelijke toepassingen voor USB-sticks als promotieartikelen zeer divers!

In welke versies zijn de USB-geheugensticks beschikbaar?

Om het juiste opslagmedium voor uw behoeften te vinden in uw TBTB Relatiegeschenken online drukkerij, omvat ons assortiment USB-sticks met aluminium beugels in verschillende kleuren. Of het nu in rood, lichtgroen, zwart, wit, donkerblauw, lichtblauw, oranje, geel of roze is - we hebben zeker een kleur die perfect bij uw huisstijl past. Maar niet alleen visueel, maar ook qua inhoud weten onze USB-sticks te overtuigen. Met een opslagruimte van 16 GB en een leessnelheid van 10 MB / s zijn ze ideaal voor snelle gegevensuitwisseling. Sluit hem gewoon aan op de conventionele USB-poort van uw laptop of computer en u bent klaar om te gaan. Natuurlijk zijn onze 10 g light en 57 x 19 x 11 mm sticks, Geschikt voor USB 2.0 . Bij ons heb je de keuze tussen bedrukte en gegraveerde USB sticks . In beide varianten voeren wij de gravure of bedrukking aan één of beide zijden uit, afhankelijk van uw wensen. Er is bijvoorbeeld een ruimte van 27 x 12 mm beschikbaar voor personalisatie met uw logo. Houd er rekening mee dat we alleen op witte USB-sticks printen; de andere kleuren zijn gegraveerd met een uitstekende lasergravure.