Levertijd en Kosten relatiegeschenken

 • Onbedrukte relatiegeschenken & producten

  Het leveren van relatiegeschenken zonder bedrukking kan al vanaf aan goeden. Bedrag van minimaal € 100,00. De relatiegeschenken zonder bedrukking zijn in principe de volgende werkdag in huis wanneer de bestelling voor 10.30 uur bij ons is geplaatst.

  Mocht het zo zijn dat de verzending van de bestelde relatiegeschenken zonder bedrukking niet vanuit het centrale magazijn in Nederland kan geschieden dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

  Wanneer de relatiegeschenken zonder bedrukking zo snel mogelijk op het door u gewenste afleveradres moeten worden afgeleverd kunnen we, tegen meerprijs, u uiteraard ook van dienst zijn door het inzetten van een koeriersdienst.

 • Bedrukte relatiegeschenken & producten

  Bijna alle relatiegeschenken en/of producten met bedrukking worden in eigen beheer van bedrukking voorzien waardoor de levertijden van deze relatiegeschenken en/of producten met bedrukking tot een minimum gereduceerd worden.

  Bijna alle relatiegeschenken en/of producten met bedrukking worden standaard binnen 7 tot 10 werkdagen op het gewenste afleveradres geleverd, na goedkeuring van het drukvoorstel en/of de digitale proef. We attenderen u erop dat u in de maanden november en december, vanwege grote drukte, de levertijd kan oplopen tot 15 werkdagen na goedkeuring van het drukvoorstel en/of de digitale proef.

  Bij uitzondering zijn de levertijden van de relatiegeschenken met bedrukking langer dan hier aangegeven. Uiteraard wordt bij elk artikel duidelijk de levertijd vermeld. In speciale en/of afwijkende gevallen kunnen de relatiegeschenken en/of producten met bedrukking sneller op het gewenste adres geleverd worden. Vraag onze deskundige medewerkers van het verkoopteam naar de mogelijkheden. Ze kunnen u hier uitgebreid over informeren. Het e-mailadres voor contact met het verkoopteam is Verkoop@tbtb.nl. Onze medewerkers zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0294-773002.

 • Uitzondering levertijd

  De levertijd van Custom made relatiegeschenken is vanzelfsprekend aanzienlijk langer dan de gewone artikelen uit ons standaardassortiment. De levertijd van Custom made relatiegeschenken kan variëren van 3 weken tot 6 maanden vanaf het moment van bestellen en/of goedkeuren van het concept. Er wordt hiervoor in principe een geheel aparte productielijn begonnen naast de productie van de gebruikelijke relatiegeschenken.

  Bij producten zoals PVC sleutelhangers, keycords en overige standaard producten die we rechtstreeks uit het Verre Oosten importeren dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 6 weken vanaf het moment dat goedkeuring en/of bevestiging voor productie is gegeven.

  In uitzonderlijke gevallen zijn de levertijden van de relatiegeschenken met bedrukking langer dan hier aangegeven. Uiteraard zullen we bij elk artikel duidelijk de levertijd vermelden. In speciale en/of afwijkende gevallen kunnen de producten en/of relatiegeschenken met bedrukking op uw verzoek sneller op het gewenste adres afgeleverd worden. Vraag onze deskundige medewerkers van het verkoopteam naar de mogelijkheden, we kunnen u hier uitgebreid over informeren. Het e-mailadres voor contact met het verkoopteam is verkoop[at]tbtb .nl Daarnaast zijn onze medewerkers tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0294-773002.

  Transportkosten goederen:

  Gratis transport vanaf € 100,00, u kunt bij ons bestellen vanaf € 50,00 aan producten. Bij samples brengen we € 10,00 verzend- en/of transportkosten in rekening.
  Bestellingen vanaf  € 100,00 worden door ons franco geleverd, op één afleveradres in Nederland.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404