Kleur
Prijs

t/m

Merk


Draagtassen bedrukken met logo

Draagtassen bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen draagtassen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor boodschappentassen en jute tassen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Draagtassen bedrukken en online kopen.

Uw bedrijfsnaam terug laten komen op welke manier dan ook is een goede manier om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten. Er zijn heel veel verschillende manieren die u zou kunnen gebruiken, maar draagtassen bedrukken en online kopen is de populairste.

Als u uw onderneming een eigen kenmerk wil laten geven voor de buitenwereld, dan is het bedrukken van draagtassen een goede optie als dit past bij uw organisatie. Wat voor bedrijf heeft u? Verkoopt u wel spullen die in een draagtas meegenomen kunnen worden? Zo niet, dan heeft het al minder zin en kunt u beter een andere optie gebruiken om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten.

Een draagtas moet natuurlijk aan enkele eisen voldoen voordat deze aan uw klanten mag worden meegegeven. Zo moet deze tas een kenmerk van uw bedrijf bevatten, bijvoorbeeld een logo of een slogan. Ook zijn er mogelijkheden om de kleuren van uw bedrijf toe te voegen aan de draagtassen. Mensen op straat moeten eigenlijk gelijk de tas herkennen en kunnen linken aan uw bedrijf.

Waar kan ik draagtassen bedrukken?

Wij van TBTB.nl kunnen draagtassen bedrukken voor uw bedrijf omdat we de beste kwaliteit leveren. Waaraan moet een draagtas die u wilt laten bedrukken op het woord “bedrukken” voldoen? 
 De draagtassen moeten vanzelfsprekend stevig genoeg zijn om producten te kunnen houden tijdens het tillen. Er mogen niet zomaar scheuren of andere beschadigingen plaatsvinden. Bedenk dus welke soort stof u wilt gebruiken voor de draagtassen en waarom. We zien bijvoorbeeld steeds meer bedrijven die overgaan op papieren tassen, met een stukje respect richting het milieu. Misschien een interessante zet voor uw organisatie.

Wat ga ik bedrukken op mijn draagtassen?

We adviseren u om uw logo en een slogan te laten bedrukken op uw draagtassen, dit zorgt ervoor dat uw draagtassen direct herkenbaar zijn.

Draagtassen met logo goedkoop laten bedrukken.

Als u een goede leverancier heeft voor de draagtassen met logo goedkoop laten bedrukken moet u gaan kijken naar de bedrukking. Kan de leverancier van uw tassen ze ook van bedrukking voorzien of moet dit bij een ander bedrijf geregeld worden? Zorg ervoor dat u altijd goede communicatie heeft met de leverancier om misverstanden te voorkomen. Probeer zowel het leveren als bedrukken bij dezelfde leverancier te regelen, zo kunt u soms interessante deals sluiten. Voordat u een drukwerk bedrijf regelt, is het van belang dat u een ontwerp heeft. Zoals eerder vermeld is het de bedoeling dat deze kenmerkend is aan uw bedrijf. Zorg ervoor dat mensen ze gelijk kunnen linken aan uw bedrijf of organisatie. Huur bijvoorbeeld een ontwerper in voor het perfecte ontwerp. Zo weet u in ieder geval dat het geregeld wordt door mensen die verstand hebben van het vak.

Bedrukte draagtassen voor je bedrijf?

Bedrukte draagtassen voor je bedrijf als weggevertje bieden een echte meerwaarde voor uw klanten. Alle soorten tassen zijn op veel manieren te gebruiken. Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van een cadeauset of voor het overhandigen van producten en informatiemateriaal. Ook voor elke doelgroep is er de juiste tas. Terwijl boodschappenmanden en boodschappentassen beschikbaar zijn voor de oudere generatie, genieten jonge klanten van moderne stoffen tassen die vaak als rugzak worden gedragen. In de detailhandel zijn papieren zakken het juiste promotieartikel voor het verpakken van hoogwaardige goederen. Alle Tote Bags combineert de meervoudige gedachte dat voor duurzaam gebruikte weggeefacties. Last but not least spreekt de grote bedrukbare advertentieruimte ook voor het gebruik van draagtassen als promotieartikelen. U neemt hier dus zeker de juiste beslissing!

Welke draagtassen raden we aan als promotieartikelen?

  • Vaarwel plastic tas – het ecologische beeld van katoenen tassen:

Met onze katoenen boodschappentas (lange hengsels of korte hengsels) krijg je een hoogwaardige draagtas met een goede prijs-prestatieverhouding. De tas is ideaal voor individuele bedrukking. Wij plaatsen graag uw gewenste logo op de voor- en achterkant. Oeko-Tex gecertificeerd en gemaakt van 100% katoen is een promotieartikel dat staat voor duurzaamheid en toegevoegde waarde! Hiermee komt er eindelijk een einde aan de tijd van plastic tassen.

  • Goed verpakt – herbruikbare papieren tassen:

Onze grote huidige draagtas van gerecycled papier is de klassieke bruine papieren tas. De kleur geeft al het gerecyclede materiaal aan waaruit de tas is gemaakt. Dit promotieartikel is perfect voor de detailhandel. Goederen en producten kunnen gemakkelijk in de papieren zak worden opgeborgen en doorgegeven. Het afdrukgebied is hier bijzonder groot. De papieren zak kan op bijna het gehele oppervlak worden bedrukt. Als handvat werd een versterkt koord gebruikt. Op deze manier wordt de tas duurzamer gemaakt en kan deze meerdere keren hergebruikt worden. De papieren draagtas heeft twee kleine zusjes. De maten medium en small zijn ideaal voor kleinere cadeausets of hoogwaardige goederen zoals sieraden. Ontdek de hele variëteit aan papieren tassen uit ons assortiment!

  • Pretty cool – fleszakken voor gekoelde dranken:

Zomer, zon, gekoelde dranken – onze koeltassen zorgt daarvoor. De flessenkoeler kan in het vriesvak worden opgeborgen zodat hij kan worden gebruikt om de drankjes te koelen. Platte handvatten in de vorm van een koord zorgen voor gemakkelijk transport. De touwtjes zijn ook afneembaar, zodat de flessenkoeler ook gemakkelijk in een rugzak kan worden gedragen. De tas kan op de bovenrand bedrukt worden. Geef je klanten een paar coole momenten op warme zomerdagen.

Onze conclusie:

Je kunt niet fout gaan met draagtassen als promotieartikelen. Iedereen heeft ze en iedereen gebruikt ze. Bijna geen enkel ander advertentiemedium heeft zoveel voordelen als het assortiment draagtassen. In onze online shop hebben we een grote selectie promotietassen voor je. We doen u graag een vrijblijvend aanbod voor bedrukte tassen en onze hoogwaardige tassen. Verpak uw succes in de tas met draagtassen van TBTB-relatiegeschenken.

Draagtassen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.