Kleur
Prijs

t/m

Merk


Werkrokken bedrukken met logo

Werkrokken bedrukken met logo voor in de horeca of kantoor. Wij kunnen werkrokken bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukking met logo of naam. Ook voor werkbroeken en werk korte broeken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Werkrokken bedrukken en online kopen.

Bij TBTB hebben we rokken voor dames die zich richten op een zo goed mogelijke pasvorm en comfort. rokken zijn leuk om te dragen als het buiten warm is, maar ze kunnen ook een must have zijn voor je werk. MASCOT damesjurken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, pasvormen en lengtes, zodat je altijd de jurk vindt die je zoekt. Alle modellen damesjurken worden gecontroleerd op kwaliteit, de waarde van een gepersonaliseerde werkrokken bedrukken en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare werkrokken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Werkrokken met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse werkrokken met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale werkrok met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze werkrokken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte werkrokken voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte werkrokken. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte werkrokken voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte werkrokken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier werkrokken laten bedrukken.

Werkrokken met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.