Kleur
Prijs

t/m

Merk

Werklaarzen van Mascot

Werklaarzen online kopen, werklaarzen of laarzen kunnen worden onderverdeeld in leren laarzen en rubberen laarzen. Rubberlaarzen met veiligheidsklasse S4 of S5. Grade S4 is waterdicht. De S5-klasse heeft ook een geprofileerde buitenzool en een lek bestendige tussenzool.  Ook voor werkschoenen en safety schoenen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Mascot werklaarzen

Bij TBTB Relatiegeschenken vindt u PU-laarzen dat zijn extra slijtvaste rubberlaarzen. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder veiligheid. Het schoeisel is waterdicht, wat ervoor zorgt dat uw voeten droog blijven na vele uren dragen. De laarzen hebben een slipvaste, schokabsorberende en benzine- en oliebestendige zool. Dat biedt u stevige grip en goed loopcomfort, ook als de vloer glad is. U zorgt zo goed voor uw voeten tijdens een lange en drukke werkdag. MASCOT PU-laarzen zijn flexibel, ze zijn getest op slipweerstand op schuine en gladde oppervlakken (SRC) en kunnen worden gewassen op 40 °C.

De duurzame rubberlaars

Rubberlaarzen van MASCOT zijn gemaakt van het materiaal PU. PU is een bijzonder slijtvast materiaal dat lang mooi blijft. Het is bovendien flexibel, waardoor u uw voeten gemakkelijk kunt bewegen. Tegelijkertijd is pu bestand tegen olie, vet, gier en benzine. Dat zorgt voor praktisch schoeisel dat lang meegaat.

Standaard werklaarzen zijn meestal gemaakt van rubber en PVC. Deze laarzen zijn vloeistofdicht. Veel soorten beschermende schoenen voor werk, arbeidsbescherming worden in de Rubberboom nog steeds "rubber" laarzen genoemd. Dit is niet gerechtvaardigd omdat nu veel fabrikanten andere technologieën hebben gebruikt bij de productie van werkkleding en veiligheidsschoenen. Rubber is een natuurproduct en wordt gemaakt van bepaalde boomsoorten. Dankzij de unieke en natuurlijke samenstelling kan rubber voor vele doeleinden worden gebruikt. Denk aan alvermogen, vloeistofdichtheid en luchtdichtheid van rubber. Dit maakt de natuurrubber product uitermate geschikt voor onder andere werkschoenen; regenlaarzen. Bij TBTB verkopen we zowel PVC rubberen laarzen met als zonder bescherming.