Kleur
Prijs

t/m

MerkProfessionele schorten bedrukken met logo

Professionele schorten bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursisten, Wij kunnen Professionele schorten bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of graveren met logo of naam.

Een schort wordt, net als een sloof, gebruikt om over andere kleding heen te dragen en zo kleding te beschermen. Het reguliere keukenschort wordt ook wel een halterschort genoemd. Het halterschort is ideaal voor de horeca. De meeste schorten hebben een handig voorvak. Een langer schort, tot aan de voeten lopend en voorzien van 2 zakken, wordt een schoenmakersschort genoemd.

Gepersonaliseerde en betaalbare professionele schorten.

De waarde van een gepersonaliseerde schorten valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare schorten bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte schorten.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte schorten. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte schorten. Je bestelt alle denkbare bedrukte schorten hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier schorten laten bedrukken.

Schorten met logo.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele schorten met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken schorten bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. Schorten met logo. Diverse schorten kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale schort met logo wordt zo bijzonder. TBTB relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze schorten met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van schorten.

Bijna alle schorten kunnen we bedrukken, voor luxe metalen schorten kunt u ook kiezen voor gravering en lederen schorten is een blind druk ook een optie. Bij elk schort op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van schorten moet u bij ons zijn.