Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Welkom op de website van USB Sticks met logo
voor het bedrukken van uw logo of tekst.

 

 

Bedrukte USB Sticks.Een bedrukte USB stick  met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten.

Het bedrukken van USB sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00.Het mooie van custom made USB sticks is dat we alles kunnen aan laten passen naar uw wens bijvoorbeeld u wilt een beer als USB stick dan is dat mogelijk.

 

 Gratis drukproef
 Gratis instelkosten
 Ruime keuze

USB Sticks bedrukken met logo.De waarde van USB Sticks is eigenlijk niet uit te drukken dus daarom verkopen wij niet alleen maar goedkope USB sticks maar ook exclusieve USB Sticks.

De USB sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar.De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de USB Sticks kan uw order snel verwerkt worden.

 

 Bereken direct de prijs, bedrukt of onbedrukt
 Bestel gemakkelijk uit ons ruime assortiment
 Snelle levertijd

Onze referenties


 

In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende relatiegeschenken en speciaal op maat gemaakte custom made relatiegeschenken aan diverse bedrijven en instanties mogen leveren. TBTB Relatiegeschenken is trots te hebben geleverd aan een indrukwekkende groep opdrachtgevers.  Bekijk onze referenties

Contactformulier