Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)


USB stick sleutelhanger met uw logo of reclametekst.

USB sticks sleutelhangers van TBTB Relatiegeschenken zijn een perfect reclameartikel ofwel relatiegeschenk voor al uw relaties in elke denkbare branche. Een USB stick, USB pen, USB pendrive, USB flashdrive en aanverwante USB producten zijn verkrijgbaar in vele denkbare vormen en maten of zelfs met vingerafdruk beveiliging. Van een USB hub in de vorm van onze planeet tot een USB hub in de vorm van een stoere sportauto. TBTB Relatiegeschenken maakt het voor u mogelijk!

Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerp aanleveren voor de USB stick sleutelhanger om zo een uniek relatiegeschenk aan te kunnen bieden welke zijn weerga niet kent. Een USB stick sleutelhanger helemaal in de vorm die u wenst en uiteraard in de eigen clubkleuren. Een USB relatiegeschenk om voor altijd een verpletterende indruk bij uw relaties en clientele achter te laten. TBTB Relatiegeschenken is uw unieke partner in succes.


Voor meer informatie over de modellen en de prijzen kunt u uiteraard ook altijd even contact opnemen met ons verkoopteam, zij zijn u graag van dienst om samen met u het USB relatiegeschenk in combinatie met al uw wensen tot een succes te maken.

Een USB stick is een uitermate handig hulpstuk om gegevens te bewaren. Deze gegevens kunnen via de computer of andere apparaten opgeslagen worden of gedeeld worden met andere gebruikers. De USB stick wordt vaak gebruikt om in bedrijven snel en uiterst efficient gegevens uit te wisselen tussen verschillende werknemers. De USB stick kan worden aangesloten aan de USB poort van de computer. Het flashgeheugen in de USB stick zorgt voor de eigenlijke opslag van de gegevens. Andere benamingen voor USB stick is USB sleutel, datastick, flashdrive, USB pen of bijvoorbeeld USB pendrive.


Bij TBTB Relatiegeschenken vindt u steeds de nieuwste USB artikelen en andere relatiegeschenken voor bij uw computer. Hier ziet u een kleine greep uit ons meest recente aanbod van USB relatiegeschenken. Neem contact op met een van onze medewerkers of kijk in onze webshop voor meer USB artikelen en relatiegeschenken. 

U zult bij TBTB Relatiegeschenken verschillende artikelen en USB relatiegeschenken kunnen vinden. Van metalen USB sticks, plastic USB sticks tot luxe USB sticks en / of USB sticks of relatiegeschenken die eventueel geheel aan uw wensen zijn aangepast. Voor al uw USB producten kunt u gewoon bij TBTB Relatiegeschenken terecht. U kunt ook altijd een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor USB relatiegeschenken en aanverwante arikelen of overige relatiegeschenken van TBTB Relatiegeschenken. Voor kwaliteit en goede waar bent u bij ons aan het juiste adres en uiteraard met een aantal muisklikken klaar.


Onze relatiegeschenk artikelen zijn mooi onderverdeeld in gepaste categorieën. Zo vind u snel waar u naar op zoek bent. Al bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor een zakenpartner of relatie. U vindt het allemaal TBTB Relatiegeschenken

Contactformulier