Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

 

Een van de vele usb's die wij aanbieden aan bedrijven, kijk voor meer USB Sticks in de webwinkel


Door USB sticks te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of –logo creëert u een perfect promotieartikel of relatiegeschenk voor al uw bedrijfsrelaties, in welke branche dan ook. Het assortiment van TBTB Relatiegeschenkens bevat diverse vormen en maten.Groothandel TBTB Relatiegeschenken biedt diverse USB sticks, die volledig naar uw wensen te bedrukken en zelfs te ontwerpen zijn.


Bij TBTB Relatiegeschenken vindt u de nieuwste USB sticks en andere USB producten, die u kunt laten bedrukken met elk gewenst beeldmerk. Van Bamboe tot Bling Bling, in alle mogelijke vormen en kleuren. U kunt zelfs uw eigen ontwerp aanleveren om een uniek relatiegeschenk te creëren. Met een USB relatiegeschenk van een hoogwaardige kwaliteit maakt u een onuitwisbare indruk bij al uw relaties.Moderne relatiegeschenken

 

TBTB Relatiegeschenken

U kunt op onze website altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor TBTB relatiegeschenken, waaronder de USB sticks, die volledig naar uw wensen te bedrukken zijn. Voor meer informatie over de modellen en mogelijkheden kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met ons; wij beantwoorden uw vragen graag en zijn u graag van dienst om het perfecte (USB) relatiegeschenk te creëren. Onze contactmogelijkheden zijn:

-          E-mail verkoop@tbtb.nl

-          Telefoonnummer 0294 773002 (op kantuururen);

-          Contactformulier