U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Opvouwbare Paraplu's

Opvouwbare paraplu's komen altijd van pas

Wat is er makkelijker dan uw bedrijf te promoten middels handzame opvouwbare paraplu's met uw eigen bedrijfslogo? Passen in iedere tas en uw klanten zullen u op regenachtige dagen dankbaar zijn voor dit geschenk.

Altijd bij de hand

Met de opvouwbare paraplu's geeft u uw relatie's een geschenk dat zij altijd bij de hand kunnen hebben. U kunt kiezen uit opvouwbare paraplu's in verschillende uitvoeringen. Er zijn paraplu's in 3 of 4 delen, maar welke u ook kiest, ze zijn altijd op te vouwen tot een handzaam formaat. Ook heeft u voldoende keuze uit kleurstellingen en kunt u de opvouwbare paraplu's helemaal afstemmen op de kleuren van uw bedrijfslogo. Zo wordt uw relatiegeschenk altijd een uniek item. Wilt u eens écht wat anders doen? Kies dan voor de opvouwbare paraplu's met sjaal. Zo beschermt u uw klanten tegen regen én kou.

Het juiste adres
Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw relatiegeschenk. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden. Voor het bedrukken van opvouwbare paraplu's wordt de zeef- of transferdruk gebruikt.
Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste opvouwbare paraplu's. 

Handzaam, functioneel en een leuke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Uw klanten zullen u dankbaar zijn voor deze opvouwbare paraplu's!
Op TBTB Relatiegeschenken kunt u ook terecht voor goedkope paraplu's, klassieke paraplu's, golfparaplu's en storm paraplu's.

Promotie Opvouwbare Paraplu’s


Opvouwbare Paraplu’s zijn ook eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van Opvouwbare Paraplu’s is gemakkelijk en treffend. Wij wil u graag daarbij helpen.

Goedkope Opvouwbare Paraplu’s


We hebben in elk budget paraplu’s van af € 1.26 per stuk zonder bedrukking , snelle levertijd, lage aantallen mogelijk en alles kan bedrukt worden met eigen logo of tekst.

Opvouwbare Paraplu’s als relatiegeschenk voor elke gelegenheid


Het maakt niet uit waarvoor u de Opvouwbare Paraplu’s wilt gaan gebruiken. Wij leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd aan de Opvouwbare Paraplu’s. Voor goedkope en bedrukte paraplu’s moet u bij bedrukte-paraplu.nl zijn

Opvouwbare Paraplu’s Groothandel


Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.

Lees meer
Hulp nodig?