U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Golfparaplu's

Golfparaplu's waarmee je niet persé hoeft te golfen

U bent op zoek naar een relatiegeschenk waar uw klanten ook daadwerkelijk wat aan hebben? Heeft u al eens gedacht aan golfparaplu's voorzien van uw bedrijfslogo? Ze zijn zo mooi dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Golfparaplu's, groot en opvallend

Door hun grootte zullen golfparaplu's altijd opvallen en daarmee uw bedrijf onder de aandacht brengen. U kunt kiezen uit golfparaplu's met een glasfiberstok, metalen baleinen en houten handvat. Op zoek naar een echte eyecatcher? Kijk eens naar de mooie golfparaplu's met een handvat in de vorm van een versnellingspook. Door uw golfparaplu's te bedrukken met uw eigen logo wordt u gegarandeerd gezien!

Het juiste adres
Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw golfparaplu's. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden.
Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste golfparaplu's. 

Met golfparaplu's voorzien van uw bedrijfslogo heeft u een functioneel en in het oogspringend relatiegeschenk, dat uw klanten zeker zullen waarderen. Op TBTB Relatiegeschenken kunt u ook terecht voor goedkope paraplu's, klassieke paraplu's, opvouwbare paraplu's en storm paraplu's.

Promotie Golfparaplu’s


Golfparaplu’s zijn ook eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van Golfparaplu’s is gemakkelijk en treffend. Wij wil u graag daarbij helpen.

Goedkope Golfparaplu’s


We hebben in elk budget paraplu’s van af € 1.26 per stuk zonder bedrukking , snelle levertijd, lage aantallen mogelijk en alles kan bedrukt worden met eigen logo of tekst.

Golfparaplu’s als relatiegeschenk voor elke gelegenheid


Het maakt niet uit waarvoor u de Golfparaplu’s wilt gaan gebruiken. Wij leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd aan de Golfparaplu’s. Voor goedkope en bedrukte paraplu’s moet u bij TBTB Relatiegeschenken zijn.

Golfparaplu’s Groothandel


Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.

Lees meer
Hulp nodig?