U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Goedkope Paraplu's

Goedkope paraplu's,hét relatiegeschenk voor u

Een leuk relatiegeschenk en meteen een mooie reclamemogelijkheid voor uw bedrijf? Heeft u weleens gedacht aan bedrukte goedkope paraplu's? Een praktisch artikel dat door uw relaties gegarandeerd gebruikt zal worden en niet ergens in een la verdwijnt.

Een paraplu voor elk budget

Bij TBTB Relatiegeschenken hebben ze een groot assortiment goedkope paraplu's, welke voorzien kunnen worden van uw bedrijfslogo. En voor elk budget is er wat wils. Goedkope paraplu's vindt u er in diverse uitvoeringen, zoals een opvouwbare, een mini-variant voor dames, uitgevoerd met houten handvat of automatische goedkope paraplu's. Voorzien van uw bedrijfslogo heeft u, ook met de goedkope paraplu's, een betaalbaar relatiegeschenk in handen, dat door uw klanten zeker gewaardeerd zal worden.

Het juiste adres

Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw goedkope paraplu's. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden.
Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste goedkope paraplu's. Kijk op Uitleg website ( onder in de pagina ) voor het heldere stappenplan. 

Dus ben origineel en geef eens goedkope paraplu's aan uw relaties. En de term goedkope paraplu's zegt niks over de kwaliteit, want ook voor goedkope paraplu's is die gegarandeerd goed bij TBTB Relatiegeschenken U vindt hier ook een groot assortiment klassieke paraplu's, golfparaplu's, opvouwbare paraplu's en storm paraplu's.

Promotie Goedkope paraplu’s


Goedkope paraplu’s zijn ook eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van Goedkope paraplu’s is gemakkelijk en treffend. Wij wil u graag daarbij helpen.

Goedkope paraplu’s als relatiegeschenk voor elke gelegenheid


Het maakt niet uit waarvoor u de Goedkope paraplu’s wilt gaan gebruiken. Wij leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd aan de Goedkope paraplu’s. Voor goedkope en bedrukte paraplu’s moet u bij ons zijn.

Goedkope paraplu’s Groothandel


Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.

Lees meer
Hulp nodig?