Prijs

t/m

Merk

Teamkleding Voetbal bedrukken

Teamkledng voetbal bedrukken met logo voor de voetballers , Wij kunnen teamkleding bedrukken vanaf 12 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam.

Voetbal teamkleding bedrukken

Voetbal teamkleding bedrukken wij op hoge temperatuur. Tijdens het sublimatie proces (de directe faseovergang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase) voegen wij onze kleuren toe waardoor wanneer het shirt afgekoeld is de kleuren en bedrukking echt in het materiaal zitten en niet er op. Dit zorgt dat uw bedrukte teamkleding nooit zal vervagen, hoe vaak u het ook wast.

Voetbal teamkleding ontwerpen

Wij van TBTB Relatiegeschenken begrijpen het belang van een perfect ontworpen tenue. Wij werken met uitsluitend specialisten in het vakgebied zodat wij naast een lage prijs ook voetbal teamkleding van de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Onze voetbal teamkleding is door zijn speciale print techniek volledig te bedrukken en loopt u nooit het risico op slijtage van de opdruk.

Voetbalshirt bedrukken

Goedkope voetbalshirts bedrukken is belangrijk omdat u als organisatie uw geld hard nodig heeft voor sporters en personeel. Toch is alleen het allerbeste goed genoeg voor spelers en officials. Bij TBTB Relatiegeschenken bieden wij de allerbeste kwaliteit prijsverhouding. Daarnaast hebben wij enorm aantrekkelijke sponsor deals! Onze service, voetbal teamkleding en bedrukking zijn van de allerhoogste kwaliteit! Wij gaan voor niets minder dan het beste voor onze klanten. Alleen als u tevreden bent zijn wij dat ook.